Jamen JA

Nu ska jag försöka inse att världen inte är en vacker plats, att alla är mer eller mindre operfekta med olika defekter och att jag inte kan rädda mina fina från olyckan.

Jag ska också må lite dåligt över att jag inte helt tog chansen innan det tydligen blev försent och någon annan hann före. Det är lite mer än bara synd för kanske hade det kunnat bli bra.

Hej mina DIF-kamrater!

Vi kan inte lämna vårt lag nu. Det är jäkligt tungt, ja, och vi spelar väl inte så bra, nej, men i det ser man ju att en äkta supporter överger inte sitt lag i den hårda stunden. Det nya DIF är under uppbyggnad. Vi står bakom i vått och torrt. Okej?
Om inte är man en jäkla medgångssupporter som uppkommit under tidiga 2000-talet och då är man inte mycket till järnkamin. Så vi som är äkta och trogna ger inte upp. Vi kämpar på. Vi spenderar pengar och går på matcher om vi har möjlighet. Vi spyr inte galla. Vi skyller inte ifrån oss. Vi står upp alltjämnt och vi sviker aldrig.

Jag älskar iaf mitt Djurgården. Ole ole ole ole ole ole ola. Åh vi ger allting för vårt lag. Alltid oavsett. För evigt Djurgården. <3 Hör ni? För evigt. Det betyder att man inte ger upp. Det betyder att man kämpar på.

När ska du förstå?

Maybe I have been here before
I know this room, I've walked this floor
I used to live alone before I knew you.

I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah

Kvalborg, Valborg och 1 maj. Plus två dagar.

Okej, det här är tydligen partyhelg. Inte bara lite båtar i Fyrisån och sjungande folk.
Det börjar med något folk kallar Kvalborg. Min Kvalborg kommer inte vara överambitiös. Sofia undrade om jag ville följa med henne och K på en fest, hon tänkte sig mest att hon ska visa att hon finns och inte så mycket mer. Jag tänker mig att det låter som en bra idé. Tentan är gjord och krafterna slut. Träna bör man men jag har kommit in i en svacka.

Valborg blir fullt upp. Men jag börjar med Jenny och lite partyhattar i en park, sedan (mest troligt tillsammans med Sofia)kolla Benjamins båtåkning. Deras båt heter "Idka samlag i köket" fast på franska. Och inte ordagrant så. Efter det tror jag på mer Jenny+P. Och när de ska iväg på grillfest kilar jag till Janies häng. Och hänger. Allt ska iaf rundas av på Norrlands för dit har jag köpt biljett.

Och sedan är det första maj. Ingen demostration i år. I Lund kallas denna dag Katastrofalborg, har jag lärt mig idag. Ja (Ja:et på skånska, obs!). Jag ska (om det fortfarande är aktuellt, jag har inte uppdaterat mig) hänga med på Matte P:s första utgång. Fatta kul! Men det blir nån öl bara.

För lördag söndag är det orientering som gäller. Och natten i Brottby.

Janie är bäst

Janie knäckte nöten med bara en av tre ledtrådar. Mycket bra jobbat!
Här äter hon en hamburgare:

Det är dags nu
En halv burk senare känns det inte lika bra. Jag tänker osunda tankar men är tillräckligt välmående iaf för att inte göra något av det.

Jomen ja, patetisk tjej

En patetisk tjej, det har jag gått och blivit. Det var längesedan sist! Så det är ju kul. Eh.
Jag fick låna Norfs fb-konto för att kunna kolla en sak. Sedan använde jag mig av den igen idag av samma syfte. Patetiskt
Och jag kan liksom inte släppa det. Om mindre än ett dygn har jag tenta på programutveckling och att påstå att jag har stenkoll är att ljuga så tungan svartnar. Så istället för att sitta här och blogga eller gå runt och vara patetisk så kanske jag ska - tamtada -  plugga?

Äntligen!

Nu är den stund ni alla väntat på här! Bild på en nysprungen svettig tjej. Jag tror faktiskt det var coachen som tog kortet, men med Neas tant (internt. Nikon D80 är kamerans modell och för en orienterare så förknippas D80 med klassen D80 dvs damer 80+, en klass som sällan finns på tävling men som kan dyka upp till O-ringen. O-ringen är en 5-dagarstävling med ungefär 15000 deltagare ett medelår).

Okej, här har ni bilden:

"Är det på grund av parenteserna?"

Hej Camilla!
Bra fråga, anledningen till att denna inte är korrekt är att man måste ha en datatyp på argumentet.
Har skickat med en korrekt version.
/Micke
 
private double BeräknaCirkelArea (double cirkelnsRadie)
{
return (Math.PI * cirkelnsRadie * cirkelnsRadie);
}


 

From: camilla
To: mikael
Subject: Fråga om testet på metoder
Date: Mon, 27 Apr 2009 17:32:26 +0200

Hej! Varför är följande inte rätt på sista frågan?
 
private double BeräknaCirkelArea (cirkelnsRadie)
{
return (Math.PI * cirkelnsRadie * cirkelnsRadie);
}
 
 
Är det på grund av parenteserna?
 
MVH
Camilla

Turn up turn on

Eftersom både Coachen och Tomas Di Leva säger att Universum har svårt att höra ordet "inte" så får jag uttrycka mig så här:

Jag tycker att det är attraktivt med killar som stavar bra.

Forgive but not Forget

Det verkade vara en bra plan för att få ur den där dolda aggressionen jag har inom mig. Det fungerade inte. Laleh sjunger "Forgive but not forget" (och den sången har inte mycket gemensamt med detta) men jag skulle vilja både förlåta mig själv och glömma bort det hela. Inte för att jag inte gått vidare med mitt liv - det har jag sannerligen. Det är bara lite drygt att aldrig kunna prata om det utan att blossa upp.

Orientering, tårta och sol

Vad har jag snackat för skit? Det gick ju skitbra idag! Nej, jag vann inte, jag hade 9:28  längre än segraren, det låter inte så bra. Det är benens fel! Så skitsamma! Jag bommade nada, faktiskt. Men jag hade (delad) bästa spurt i min klass. Stoltast i stan! (det kan inte ens Janie med 3 sek bättre ta ifrån mig. Hon är ju D20a)
Det var ju även Neas dag idag, så Frida dök upp och gjorde orienteringsvärlden lycklig med sin närvaro. Tårta hade hon med. SÅ JÄKLA GOD (så nu mår jag illa. Haha smällar man får ta). Och solen sken och jag svettades sommarorienteringssvett.

On the go

detta blir ett snabbt inlägg utan tankar på stora bokstäver eller formateringar eller sånt. jag ville bara säga att dte faktiskst gör lite ont nu. sen vet jag inte hur jag ska ställa mig till det man kanske får veta nåt snart. men lite sårad blev jag och över detta skäms jag.
jag är ju alldeles för mesig!! Usch. Ge mig en klapp, jag kan behöva det.

Things that make you go "mmm"

Saramedh säger: Fuck you.


Saramedh säger:
;-)


Saramedh säger:
Så, nu har du nåt att leva på ett tag framöver.


camilla! säger:
({)


camilla! säger:
tack!!

Saker som suger med "Dagen Efter"

 • Smaken i munnen
 • Bristen på balans
 • Snurrande värld
 • Illamåendet (just idag trodde jag lite cola kunde hjälpa. Fel)
 • Ångesten. Men just idag har jag inte så mycket av den varan
 • Pengarna på mobilen har minskat
 • Det ligger kläder där det inte ska ligga kläder
 • Ibland, om man har otur, minnena från dagen före

Note to self: Varannan vatten

Hard when it's not easy

Ett. Jag är en klant. Vem tar med tre digestive in på rummet och borstar tänderna innan hon har ätit upp dom?
Två. Svartsjukan och jag måste ha ett riktigt snack snart. Vi kan inte fortsätta så här.
Tre. Hur är det med disciplinen? Om det är hemma 23 som gäller , kanske hemma 23 borde gälla?
Fyra. Jag kommer inte komma ihåg allt imorgon. Kära ni som har mig som förebild (jag är inte uppblåst, det finns flickor som faktiskt ser upp till mig) jag är hemskt ledsen över att inte vara så bra som jag borde. Jag kommer inte komma ihåg allt imorgon. Max, födelsedagstjej, tjej med jacka, vatten på nina, skateboard. Kanske kommer jag ihåg. JAJA

Godnatt. Upp 7. TUNGT!

Sett på fejanDen vänstra tjejen är off the market!

Ett blogg-snedsteg

Det här är ingen modeblogg. Jag hade aldrig tänkt lägga upp bilder på outfits eller kläder. Men just idag kan jag inte låta bli. För jag har hittat en jacka. Den är snygg. Jag köpte den. Den var på rea. Jag har velat ha en sådan jacka i två år. Jag köpte den svarta. Men på den ljusa ser man knapparna. För att sona mitt brott ska jag nog lägga upp en bild på mig i OL-kläder imorgon.

Mer funderingar

Tänk dig följande:
Du har lärt känna en människa. Du tycker om denna människa. Inte på något speciellt sätt så, men du tycker om denna människa. Du tycker om kontakt med denna människa. Du saknar även att ha kontakt med denna människa när du inte har kontakt med denna människa.

Jag har ett par stycken av dessa människor just nu. Jag saknar mina människor.

En fundering

Om nu (Bamses) Farmor städar en gång om året, varesig det behövs eller inte, måste hon då göra det klockan 8 på morgonen?

Ormen Larry gillar cocktailbär och gamla oliver

Då var projektarbetet klart! Jag och Jenny har konstruerat ett Snake-spel där ormen äter kakor med russin i mitten.

Min modifierade Jantelag - Lagom är bäst

Jantelagen på svenska, med lite ändringar så att jag tycker om den. (Egentligen "vi" utbytt mot "nån annan" överlag, samt som synes några strukna)
 1. Du skall inte tro att du är något mer än nån annan.
 2. Du skall inte tro att du är godare än nån annan.
 3. Du skall inte tro att du är klokare än nån annan.
 4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än nån annan.
 5. Du skall inte tro att du vet mer än nån annan.
 6. Du skall inte tro att du är förmer än nån annan.
 7. ((Du skall inte tro att du duger till något.))
 8. Du skall inte skratta åt oss.
 9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
 10. Du skall inte tro att du kan lära oss något.

Detta tror jag på. Tyck till om ni vill.

Man Utd-Pompey 2-0

Mycket bra pojkar, mycket bra!

Tänk vad du vill men håll käft

Starka åsikter och yttrandefrihet. Visst, det är okej. Det är en del av demokratin. Men lite censur är bra. Ibland kanske man ska sålla och sila sina uttalanden och tänka på vilka man talar med. Du kanske inte ska säga att killar som har sex är det vidrigaste du kan tänka dig när du står bredvid din lillebror som just ska komma ut ur garderoben. Du kanske inte ska säga att judar är giriga svin till din klasskamrat vars farmor var en av dom som avrättades i Auschwitz.

Kanske kan du hålla dina icke normaliserade tankar för dig själv så du slipper såra folk?

(Jo, jag vet, här yttrar jag min åsikt som är starkare än vad mina brukar vara, när jag kanske skulle ha knipt igen och knutit min näve i fickan)

Wherever you go I will follow and it doesn't matter how far

Alltså. Shooting Star med Amy Diamond. Sjukt bra. Sjukt jäkla helsikes bra.
Jag tror jag bestämmer att det är min och Cassis låt.

Jag minns att hon och jag var på väg hem till henne från bussen en sommarkväll 2006 (nej det var nog inte sommar) och jag ringde Johan Bjerring för att han också skulle få höra.

Och jag gråter floder över att bilderna på mig och Caz från Kungsträdgården med folköl och skolk från hennes sida är borta. FLODER!


Ganska så löjligt.

Hyran har sänkts lite nu efter de där förhandlingarna. Så istället för 3002 kr - 2995 kr!

No woman no cry

Jag tittade lite på mina inlägg. Det handlar sjukt lite om pojkar. Det är ju märkligt! Jag ser fram emot festen den 8:e maj ;)

Nej men för att utveckla:
Det är ju inte så att det är stendött, absolut inte. Jag är bara lite...passiv? Det är skönt. Bara så ni vet.

You know I'd do anything for you

Jag erkände för Jenny vad jag hade gjort. Hon förlät mig. Puh!
Egentligen är Jenny lite som Cassi. Typ tar skit från mig. Men jag sa faktiskt åt Jenny att slå mig när jag var för elak.
I vanliga fall är jag en bra vän, men när jag är irriterad så blir jag en djävul. Irriterad blir jag när jag är trött, bl a. Eller frustrerad.

Vi är (ganska) klara med PROJEKTARBETET nu i alla fall. Stora tack till Jocke i klassen som delar med sig av sin kunskap på ett strålande vis. Utan honom skulle ångesten ta kål på oss.


Denna rubrik har sitt ursprung i EMD:s låt. Jennie let me love you. Fast Jenny ska vi tänka denna gång!

Love me hate me say what you want about me

Hej! Det är morgon. Jag som bossar runt med Jenny och bestämmer hur mycket vi skulle ha gjort till idag har inte läst kapitlen vi skrev upp. Jag skäms. Jag ska äta mig frukost. (Men nej jag har inte på mig byxor än. ÅHHH!) Okej, jag ska ta på mig byxor då, sedan ska jag äta frukost. Kommer jag in lite före J kanske jag kan hinna läsa lite. Förlåt.

Rubriken är som synes tagen ur Brittans senaste alster. Jag gillar den. Jag gillar även Pelan som sjöng på den i helgen.

Sökes!: Lag att spela med

Jag saknar fotboll ganska så mycket. Finns det något lag som vill ha mig?

Kanske ångras tillslut

OJ vilken överrumplande känsla! Jag vill inte skriva det här. Fråga mig på ett mindre offentligt forum, ex e-post, sms, privat meddelande (man kan ju skicka såna via blogg.se har jag sett). Men som sagt, oj.

Ikväll hejar vi lite extra på DIF. 20:00 kickas det av. Tyvärr tror jag att det kommer bjudas på skandalscener. Det brukar ju vara så. Lilla storebror och sambon ska dit. Det innebär att de varit på alla Djurgårdens allsvenska matcher i år som förlagts till Stockholm (eller Solna då). Jag är avundsjuk.

Målet har aldrig varit så långt borta

10mila genomfört. Jag klarade 10min/km, ja, men inte mycket mer, och jag är missnöjd.
Jag är så sjukt långsam. Det är skamligt. Garpen-Sara som inte tränat så där jättemycket hade 67min. Mamma hade 20sek längre tid än mig. Jag ska för fan vara D21a och bra. Hon tränar inte så fruktansvärt mycket hon heller. Så jäkla besviket.

Helgens ena solstråle

Drickyoghurt - 15 kr på lördagen och 10 kr på söndagen.
Två tummar upp!!Mindre solsken var att jag inte träffade, eller ens såg, AH. Det hade varit skoj. Eller Netz, jag hade velat träffa Netz. Jag hade velat göra ett fint lopp med, så klart.

Men jag måste bara!

Förlåt, det har varit mycket inlägg idag. Men detta fångade min uppmärksamhet på Djungeltrumman.

Idag Männen bakom The Pirate Bay döms till ett års fängelse och 30 miljoner i skadestånd. Anders "Moneybrother" Wendin säger till DN vad han tycker om domen: "Jag tycker att amfetamin har hjälpt mig väldigt mycket och jag vill gärna att man ska dela ut det till skolbarn. Skriv hellre det än att jag är nöjd med domen". Vi håller naturligtvis med.

10mila här kommer jag tuff tuff!

Okej nu är jag packad. Jag är nervös och kaffet gjorde det inte bättre.
21:09 åker tåget från Uppsala
22:30 är det samling på Centralstationen (alla fattar att jag menar Sthlm)
23:15 åker tåget
Hej Skåne! Hej Perstorp! Hej 10mila! Hej 7.5km och kötta, jag ska kötta.

Onödigt inlägg med bläää och en dikt

Om ni bara ska läsa ett inlägg från idag, läs inte detta, för det saknar mening. Läs hellre det om omröstningen.


Okej.
Jag måste packa. Jag ska åka iväg i helgen, som alla vet. Skåne, Perstorp, 10mila. Tåg, lera, leva i sin väska. Jag vet inte vilken väska jag ska ta. Vore ju bra om den väskan som ska med till duschen i ett eventuellt regn inte behöver grävas i för djupt för att hitta allt. Sovkläder högst upp när man vill åt tvålen som är längst ned. Men ryggsäck är bra ur bärande synpunkt. BSK-väskan är obekväm att bära men lättare att överskåda.

Jag vet inte vilka kläder som ska med. Man ska vara beredd på ALLT. Regn, snö, sol, kyla, värme. Lager på lager brukar funka. Jag måste ha två jackor med mig det är ju inte bra. Ny strategi

-Lägg fram kläder att åka i. Addera trosor och strumpor och nåt mer linne. Intala dig själv att du alltid är snygg oavsett vad du har på dig, så slipper du lägga energi på den biten.Lämna datorn nu Milleri. Låt den vara ett tag. Packa ditt as. Packa. Nu. Snart. Orka. Jobbigt det är. En dikt? Okej.

Känslan av sol i sinnet
Är för fin för vanligt folk
Förstör inte det vackra minnet
Men fungerar ändå som en tolk 
För att lura den bittra
Att tro att den mår bra
Att få den att kvittra
Även en regning da(g).

ÄH!

Presentation

Hej! Jag heter Camilla. Jag har fördomar. Eller kanske förutfattade meningar, det får vi se.

En omröstning jag fann


Jag tycker det är bra fördelade procent.

Ett av jordens paradis

Hos mormor och morfar på Påskafton. För dom som inte vet så bor de 750 meter ifrån mina föräldrars hem, tillika mitt forna hem.
                
Sappo fyllde 10 år               Det finns en del skelett    

           
Utsikt från fars nya torn     Slappo! ;)
 
     
Skuttiga lamm o får           Hönor under magasin

        
      Mer höns                              Söta!

  
Mer får och lamm. Alla är släkt med alla förresten.

                        
  Lycklig svägerska med det efterblivna lammet (med nedåt-öron)


Massa får och lamm var det! Men det var ju omöjligt att räkna dom. Jag somnade bara...

Hej hej Framtid!

Nu har jag bestämt mig! Jag tackar ödmjukast alla som både hjälpt och stjälpt mig i detta helvetes val.
Samhällsbyggnad på KTH lockade bra mycket, men jag kan inte lämna ett Uppsala som gett mig ett fint liv.

Så Civilingenjör Teknisk Fysik på Uppsala Universitet, det är vad jag ska syssla med i fem år.

On the road again

Jo, jag vet att jag sa att jag inte skulle blogga förrän tisdag (det vet ju inte ni för det skrev jag på en annan blogg). Idag är det onsdag och dagen av beslutsångest. Jag vill bo i Uppsala men plugga i Sthlm, typ. Det går inte ihop.

Ge mig något annars får du snart inget tillbaka.

Nog för att jag är omtänksam, förstående och saknar stolthet, men jag lovar, att även en blomma som inte behöver vattnas så ofta kan dö. Tänk på det.

Janie behöver inte läsa ;)

Jag tycker om att en pojke född 1991 i augusti har avgjort för Man Utd (<3) två ligamatcher i rad! Heja Macheda!

Nej vaddå, undviker jag att skriva om resultatet mellan Dif-Gbg? Jaha, oj, hur kan det komma sig? Äsch, nya tag säger jag!

Hmm?

Strax innan jag skulle åka till Janie på födelsedagsfika fick jag ångest. Jag var tvungen att lägga mig på sängen och låtsas att allt var bra och typ ta en powernap. Obehagligt. Kanske är det straffet för inlägget nedan? Jag mår lite dåligt över det faktiskt, det känns som jag är taskig.

Fast nu har jag tänkt lite. Skönheten ligger i betraktarens öga, heter det. Kanske påverkar betraktarens ögon mer än vad man tror? Var det en dålig match eller har jag tappat min allmänna kärlek för fotboll? Det vore minst sagt tråkigt. Godnatt!

En passande match för just denna dag

Med kanske 15 grader och solsken var det som upplagt för en bra röd dags-sysselsättning att titta på fotboll. Klänning på så klart (eftersom Cassi har sagt åt mig att jag ska ha det oftare), fjortis-brillorna, en flaska vatten och en rulle choklad. Ungefär samma sällskap som senaste gångerna, några nytillkomna. Bjöds på kaffe och bulle i pausen. Gott. Allt som saknades var en bra match.


Första halvlek var ganska tam, och typisk en 0-0-match. Med Dif-Örebro i minnet från i måndags (1-0 till Dif efter en inte alltför bra slagen straff), en match som också var en typisk 0-0-match, så fanns det en förhoppning om uppryckning och åtminstone lite kamp till halvlek nummer två. Men inte ens två röda kort räddade denna föreställning.


Om jag hade gjort det bättre själv? Nej. Absolut inte. Men nog var spelet lite väl likt det som mitt gamla BSK Dam alltför ofta bjöd på. Tomma ytor på mitten kallas det. Mittfältet tycktes mest hamna i knäet på backarna, och någon stackars sate sprang ensam förgäves på topp ibland.

Matchen slutade Alunda-Knutby 2-0

Långfredag

Jag bloggar för mycket, jag vet. Det kan omöjligt vara någon som orkar läsa alla mina inlägg. Men jag tycker om att skriva. Mycket.
Idag ska jag alltså titta på fotboll. Till kvällen blir det fika hos Janie. Janie fyller år idag. Heja Janie! Just nu pluggar jag. Eller nåt.

SMS

Jag tillhör gruppen människor som skickar många sms under berusning. Här kommer skörden från senast vi var ute med hattarna. Jag tycker inte om att jag stavar fel.

#1 Till Magnus: Vi är så Värmland! Är ni nånstans?
#2 Till Kristoffer: Småland?
#3 Till Magnus: Tack och tillbaks hälsar jag! Kram. Synd att inte alla ni ska spela imorgon för jag och två ska titta!  Kram
#4 Till Magnus: Nu gick jag från värmlands! Jag är ju ändå sjuk.. :P ha fortsatt trevligt ikväll. De andra partyhattarna är kvar. Typ lovisa, jos klasskämpat. Om han tänker så. Ha det! Kram

Notera dubbla mellanrum på #3. Nämnas bör att jag på fyra skickade fick ett svar.

Anna Ternheim

Hur tänkte jag egentligen när jag startade datorn, loggade in på Spotify och sökte fram Anna Ternheim?
Varför klickade jag sedan på Shoreline?

För ett år sedan tyckte jag inte alls om Anna Ternheim. Låten "Girl Laying Down" fick mig nästan att byta radiokanal (Radio är bra skit, speciellt P3 och vid särskilda tillfällen P4). Det är precis som med Red Hot Chili Peppers. Det var inte min kopp av te till en början, jag hatade "Scar Tissue". Men jag hörde fler låtar som var bra och plötsligt tyckte jag om dom, inklusive min forna hatlåt. Märkligt.

Och Coldplay. Natascha lyssnade på dom redan i högstadiet och jag ratade dom stenhårt. Sedan fattade jag grejen. Exet höll dock på att förstöra dom för mig, låten "Yellow" har jag fortfarande lite problem att lyssna på utan klump i magen. Han lyssnade på dom mycket när jag gjorde slut. Eller när vi gjorde slut heter det väl. Egentligen.

Men Anna Ternheim är fint, nu när jag fattat grejen.

När jag ändå är så ärlig

Jag är inte bäst på att hålla saker för mig själv. Jag kan hålla hemligheter tysta. Det är inte det. För att jag ska vara tyst om saker bör man säga "Camilla, det här får du inte prata om". Annars har jag svårt att göra avvägningen.

Jag vet något nu som inte är sådant material som kan få Säpo att reagera ifall jag säger något om det, och det är nog inte ens av allmänt intresse. Men jag sa att jag inte skulle säga något, inte skriva något. Det kliar i fingrarna. Enormt mycket. Jag var inte allt för långt ifrån att lägga upp det på min öde fotbollsblogg (den som har två läsare som rekordnotering), men jag har ju lovat. Nog måste jag för en gångs skull visa lite karaktär! Kanske belönar mig med en chokladkaka som plåster på såren. Eller nåt.


(Och här kommer en riktig parentes. Igår gav K mig feedback på mitt bloggande och nu har jag svårt att formulera mig överhuvudtaget. Jag vill ju så klart skriva bra, för det är ju roligare att läsa, men samtidigt så vill jag inte att det ska verka som att jag, ja, jag vet inte. Tog till mig? Det verkar fånigt. Detta inlägg faller dock in i inte-så-bra-som-det-kunde-vara-kategorin, på grund av minst tre punkter. F.Y.I)

Glad Påsk!

I ärlighetens namn har jag en fin påskhelg framför mig. Även om jag inte får något lov.

Fredag: Fotbollstittning
Lördag: Påskmiddag hos mormorfar (för en vecka sen hade de 11 lamm, gott folk!)
Söndag: OL i Västerås
Måndag: OL i Kjula. Det heter i alla fall Kjulas påsk-OL. Tror jag

Det kommer kunna bli fint. Men så ska det ju sökas höstutbildning innan onsdag. Fy.

Score

Gött, säger jag!

Motgångar

Jag gillar inte motgångar, inte när man helst av allt bara skulle vilja ta sig igenom problemen. Okej att det inte är en succé-framgång, men jag skulle önska att det åtminstone flöt på överhuvudtaget.
Jag tycker att jag gör exakt så som lärarna, men, nej tro inte att det funkar för det.

En inläggsrik dag!

Idag har jag mer blogglust än igår åtminstone. Jag vet inte varför. Eller jo, orken tröt ju efter åtta timmar med skolarbete, så klart.
På fredag ska jag nog gå på fotboll, igen. Jag vet inte om jag ska berätta för pappa. Han förstår inte glädjen i att gå på, som han kallade det, en träningsmatch i serien gärdesgård. Benjamin tror att jag går för att jag tycker de är söta. Jag tror att mamma och pappa tänker likadant. Hur skulle dom förstå? De vet ingenting om oss. Fast mig. Fast det vet dom ju.

Söndag och måndag blir det OL, Västerås och Kjula. 5,6km och 7,8km. Heja!

Och så var poängen från helgen här!

Jag var ungefär 6 min ifrån ett resultat som skulle ha fått mig att dansa runt av lycka, gråta mig svullen av lycka och må mest bäst. Men under 10min/km är ett måste för att nå MÅLET.

Onsdag morgon

Inatt jag drömde något som jag har drömt förut, det var inte fred på jord(en) och alla krig var inte slut, men det var svartsjuka och sådant och när jag vaknade ville jag inte riktigt vakna.

Men på tal om drömmar, förutom mardrömmar med skräcktema eller obehag av andra slag, så är det värsta jag brukar drömma om orientering. För det går ju aldrig bra. Aldrig. Om benen bär, vilket inte alltid är fallet, det brukar ju kunna vara svårt att springa i drömmar, så funkar inte huvudet alls och man springer så sjukt fel, och när man väl skärper till sig, eller när man går bra, ja, då vaknar man.

Vad mer, vad mer.. Ja, just det! Idag tycker jag att man ska gratta världens bästa Pelan (detta är hennes och hennes väns blogg), eller kanske Kitty. Ni får googla fram hennes blogg. Och om ett tag kanske man ska cykla till skolan. Uää.

Nu har det hänt

Jag har inte någon lust att blogga. Hur konstigt är inte det?
Nåväl, ibland skulle jag iaf vilja att tankar kunde läsas av andra och att de gjorde som jag ville. Som nu. Men nej.
Jag har tränat idag. I 15 minuter. Det är ju löjligt. Men jag var i skolan i åtta timmar och fick klart laborationen åtminstone, jäj!
Men inte har jag Tv6 (de visade visserligen "fel" match ikväll, men fotboll ÄR fotboll och jag ville), och det var förlängd hockey på radion. Inte jäj.
Okej, hej på ett tag då.

Living on the edge

Nu kör jag den vågade stilen och kilar ut i köket iklädd små shorts, såna man sover i. Kanske möter jag någon... Spänning!

Älskade 13/21 läsare

Ni är så rara!
Jag mår bra, eller ja, det känns bra fast det inte borde göra det. Ikväll ska jag åka ned till huvudstaden och gå på Djurgårdens premiärmatch mot Örebro, jag vaknade och kände mig så lycklig. Det bara spritter i kroppen!

Ska jag bjussa på lite mindre bra saker? Okej. Om 9 dagar ska man ha sökt utbildning till hösten. Jag har inte bestämt mig - ångest. Mina utsidan-av-vaden-muskler gör ont - kan kanske störa min träning mot MÅLET. Jag ligger efter i skolan. Jag borde alltså inte må så bra som jag gör. Just det, förkylningen har inte släppt. Jag kommer kanske inte hinna träffa Sarah denna vecka. Såe.. Det innebär att vi inte har setts sen i Oktober förra året, och kanske, bara kanske, kommer kunna ses i början av sommaren innan hon åker till USA. Kul.


MEN JAG SKA TILL STHLM IDAG OCH TITTA PÅ MINA ÄLSKADE ÄLSKADE HELT UNDERBARA KILLAR!!!!!

Update

Jag ska bara säga att Rånässtafetten gick bättre ur fokusera-på-mig-själv-synpunkt, skorna gick sönder och jag är slö. Men det var mycket bra! Älskart.

Lännasprinten, Fotboll och Cassi. Bara kärlek denna dag!

Lännasprinten, som trots namnet är en medeldistans, gick väl...så där. Fokus på mitt eget? Nej. En Tullinge-tjej vid ettan sabbade :P Vi var samtidigt under hela banan nästan, och det är väl själva f*n att det var efter 8:an som det började gå bra, när jag slapp se henne ;) Maje sprang samma klass som mig idag, och slog mig med 6 min. Den goda nyheten är dock att de kontroller hon bommade (missade och fick leta lite extra efter) hade jag bättre sträcktid till. Så är det ju inte alltid!
     Imorgon är det på det igen. Då blir det dubbelt så långt som idag, 1:15000-del (vilket jag faktsikt gillar) och stafett. Jag har äran att starta, inför det har jag minst sagt dubbla känslor. Men om man tar en titt på resten av laget så är det nog klokt. Och vafan, orientering ÄR kärlek, och kärlek är inte alltid lätt och enkelt.

Nu är det fotboll som gäller. Får se om fader min väljer Allsvenskan framför Premier League. Jag blir så lycklig av att det är fotbollssäsong nu. Även om jag själv inte spelar längre. Jag önskar lite att jag gjorde det, men samtidigt inte. När skulle jag hinna?  På måndag blir det Sthlm och DIF-Örebro. Åh, jag längtar! Jag var ute en dag på söndagspromenad i kvarter där jag lekte där jag var litet barn. Och så vidare. Jag känner kärleken spira i mig redan nu!

Efter fotbollstittning ska jag till min Cassi. Det behöver jag inte ens beskriva, för det är alltid kärlek.

Premiär

Om 12 timmar har vi kommit till TC.
Om 13 timmar joggar jag till starten.
Om 14 timmar skulle det inte vara helt fel att vara i mål.Imorgon är det den första (riktiga) tävlingen för i år. Jag är peppad. Jag ska fokusera på Sveriges bästa damlöpares råd: Att vara mest noga med orienteringen och våga låta bli att trycka på för fullt med benen. Jag är peppad. Jag bjuder på en bild, som inte är den vackraste. Men jag är peppad. Jag bryr mig inte. Och jag ska ha fullt fokus imorgon.

Tentaresultat!
Snacka om glädje! Det är så jag vill skicka Vlad tusen rosor - han är världens snällaste!

Varför är inte jag Rånäsare?

Då får man ju fylla i en löparprofil!
Men jag gjorde den ändå, maha! Så, god läsning:Namn: Camilla


Tävlingsklass: D21. Kanske elit som tillägg, alltså D21 elit. Men.. Njae. Det blir nog inte så!


Rankingpoäng (2008): Jag avslutade säsongen på... Fasen jag har glömt. Men jag har kanske 43! (Inte så bra. Men jag jobbar på det!)


Kompass: Silva platt normalt sett, men ibland på sprintdistansen dyker tummkompassen upp!


SportIdent-pinne: Blå/guld, version 6. I like, bra köpt fader!


Meritföreteckning: Totalseger i D20-vanlig på Gotlands 2- & 3-dagars 2007, 3:a på medeldistans-etappen på O-ringen samma år. Mer? Naee.


Jag är: På gång!


På tal om mig själv:

Bor i korridor i Uppsala för att prova på staden inför hösten - men än har jag inte beslutat mig för Uppsala eller Stockholm. Orienteringen är mer livsstil än sport för mig. Även om det låter lite töntigt. Jag har min stryka i... oj vad svårt! Jag är ganska bra på tekniken. När jag väl fokuserar. Det är i fokuseringen och benen jag har mina svagheter. Jag tycker mest om medeldistans. Målet för 2009 är inte prio ett. Jag ser längre än så! Jag ska inom ett par år, hoppas jag, vara nere på 30 i ranking. Alltså 30 poäng. Inte plats 30. En uppladdning är ganska exakt som Robins :) Två mackor och ett glas O'boy. Jag kommer mer än gärna hem efter en tävling och tittar på Premier League. Eller ja, det var så det var innan jag flyttade.


Bästa: Mitt avgörande ryck till sista (eller var det näst sista) kontrollen på jaktstarten på Gotlands 3-dagars som jag vann. Det var gött!


Sämsta: benhinnorna. Eller musklerna däromkring.


Speciell händelse: Jag vill ta något från sommaren 2007, eftersom den var så bra. Så jag väljer detta: Carlbergs och Öhmans sitter i förtältet och käkar, Robin går förbi i mörkret utanför. Kabrak! Robin har snubblat på en sladd.


Antingen eller:

Jag föredrar husman framför snabbmat

Jag föredrar Skogssport framför serietidningar

Jag föredrar varma uteduschar framför kalla inneduschar

Jag föredrar Halikko framför Jukola (obs! Pga hur bra jag inte var på att äta på mitt enda Jukola hittills)

Jag föredrar nog egentligen inte orientering.se framför chattcommunities, men jag önskar att jag gjorde!


Övrigt: Jag saknar att spela fotboll.

En busschaufför!

Idag fick jag åka med Sofias busschaufför! Det kändes mysigt, jag tycker om att säga hej till busschaufförer. Att säga hej är ju annars inte en enkel handling för mig. Speciellt inte till vardagsfolk, som typ de som går i min klass. Det positiva är att jag numera inte bryr mig så mycket om detta, vilket jag verkligen gjorde förr.


Sofias blogginlägg om busschauffören: http://minayoo80.blogspot.com/2009/02/det-ar-lite-jobbigt-nu.html
Artikeln om busschauffören!: http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=40-AV_ID=881106,00.html?from=puff

Musik

Tänk att man ibland kan glömma bort att man gillar ett band!
Jag kom in i rummet efter dagens tidiga middag och hörde en låt på radion. Det var bra. Det var riktigt bra. Det lät lite som... Bloodhound Gang! Och se på fan, det var det!

Så nu blir det Spotify med älsklingsbandet. För att vara elak upprepar jag "Det bästa som hänt under vårt förhållande var när vi var på Bloodhound Gangs konsert" =)

I know a place...

Efter en promenad på ungefär en timme med K har jag beslutat att lyda hans råd (att inte oroa mig över virus) och nu är jag här igen! Det positiva med att inte ha surfat runt på allas sidor under hela dagen är att det nu var mycket läsning! Det negativa - klockan är halv ett och åtta ska jag äta frukost. För klockan 10 kommer Janie who doesn't have a gun och plockar upp mig för lite Nåstenlöpning. Mumma.

Klockan 13 är det skola igen och jag har ångest. Arbetar inte framåt så mycket som jag önskar med mitt skolarbete, men på lektionen imorgon ska jag ha med min dator för att kunna göra allt samtidigt som läraren. Detta gör inte mig till nörd, för alla gör det. Eller några. Kanke är de nördar.

Jag har haft en schysst kväll säger jag er. Och en schysst dag, egentligen. Jag har tvättat, pluggat, varit i skolan, handlat, pluggat, gått promenix, tittat på Therez på TV (en uppsatt människa i studentkretsar i Uppsala, som jag var kökshjälp åt på en gasque i januari (eller var det februari?), som var huvudperson i Halv åtta hos mig på TV4), käkat mumsmiddag, druckit kaffe, hängt med K och TV (Zappande, Nyheter, Kvällsöppet, Scrubs) och ätit glass. Intressant va!

Deklarationsblanketten kom, som jag har väntat!

Bloggkoll nada

Jag har inte fixat mitt virusskydd än, så jag använder inte datorn hemma från och med i natt. Det gör att jag inte kan läsa de kanske 20 bloggar jag följer (det är ju sjukt många egentligen) eftersom jag inte kommer ihåg alla adresser utantill. Fasen.
Men men. :)

Och just det! Det är ju 1 april. Hittills har ingen blåst mig men det kommer säkert...

Roslagsbanan och olyckor

Egentligen hade jag gått och lagt mig, och släckt en tre fyra gånger. Men sen så tänkte jag att jag ju måste läsa lite nyheter, så jag kollade SVT Text på mobilen. Som vanligt alltså. Och vad får man se bland notiserna? Jo, ytterligare en olycka i Vallentuna med Roslagsbanan (dvs tåget för de som inte vet). Denna gång en äldre man som körde genom bommarna med sin bil. Förra gången en flicka som cyklade över när tåget kom. Sedan har vi ju dödsfallet och allvarliga skadorna när en moppe med tre på sig körde (enligt vad jag har hört) chickenrace mot tåget. Vad mer? Jo det är väl ett par stycken som dör eller skadas hela tiden känns det som.

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0