Tisdagkväll

Sweet, sweet dubbelmoral säger jag! Kanske ska man vara medveten om de tre fingrarna som är riktade mot en själv när man pekar på någon annan.

I övrigt? Jag vill inte ha kakan, men blir putt när någon annan vill äta den.


Och all glädje och energi jag nyss hade är helt borta. =(

Okej här kommer en utveckling av det hela. Jag är het som en kamin men inte på det bra sättet. Jag fattar inte varför jag är så varm! Jag känner mig bitter och sur och svartsjuk och larvig, jag borde ha ägnat mer tid åt studier och mindre tid åt häng, nu är jag så sur så han som spelar musik skulle få en käftsmäll om jag såg honom. Eller henne. Jag vet ju inte säkert egentligen. Fördommar.

Jag är fast i ett hörn med min blogg. Mitt läsarantal har ju plötsligt eskalerat, och nu vet jag inte längre hur ingående i mina känslor jag vågar skriva - rädslan är att bli konfronterad med något. Man måste nog vara en Katrin Zytomierska för att kunna öppna sig helt och stå för det sedan. Jag vägrar bli en tråk-bloggare, som bara skriver om bra och roliga eller ytliga saker, ska jag blogga ska det vara en öppen port in i både mitt mörka och ljusa hjärta.

Men med kakan, som jag inte vill ha, fast vill ha, men inte vill ha, men vill ha ändå sedan när någon annan får - det stör mig. Häromdagen pratade jag med Ankan om det här, att ta saker lite som de kommer och inte analysera en sak hundra gånger för något som kanske kunde hända. Jag skulle känna i nuet och inte bry mig om det. Det sprack visst. Fan, typ.

Mer? Jag vet inte, jag orkar inte. Nu ska jag programmera lite, svära lite över det och musiken från någon annan, läsa massa bloggar (kanske uppdaterar vissa i närheten av lika många gånger om dagen som jag?), må lite dåligt, må mer dåligt och av misstag släppa ut ångesten från skåpet. Bra.

Mission FAILED

Det där med att inte vara inne på fb idag, det gick inte. Mest för att motivationen inte låg på topp. Jag menar, jag har ju varit utan hela helger och inte brytt mig nämnvärt.
Jaja!
Jag ska ut och springa nu, trots megasnuva. Ingen träning me Linné denna vecka dock, surt.

Sedan ska jag laga mat i timmar, och antagligen äta helt solo. Det är okej. Kanske somna före 12, och gå upp tidigt? Nä. Det tror jag inte på.


Och ja! Ni som läser, ni är så gulliga! Även om ni inte säger något, men statistiken gör mig glad. Haha.

FB-fri dag (inte Erik, fast ändå Erik med)

Idag är det facebook-fria dagen på facebook. Hittills går det bra, jag har förvisso bara varit uppe en halvtimme. Kanske kan jag klara det! I värsta fall blir det 20 inlägg här idag. Stackars Cassi ;)

Jag ber om ursäkt.

Nu tar jag bort all min trovärdighet gällande mitt fotbollsintresse. Men Markus Johannesson - ja jäklar vilken snygg kille!

Angående bilden, som är från Kvällsposten och Mikael Sjöberg, så är det ganska svårt att hitta bilder på spelare när de inte ser ut som om de spelar match..

Allt annat än feministiskt!

Nyss frågade jag Mikaela om vad hon skulle föredra att bli kallad av sin pojkvän (älskling, lilla gumman eller baby), och hon svarade älskling. Mitt svar däremot, går lite mer i stil med rubriken och kvällens middag.

Jag skulle nämligen välja lilla gumman, som sticker en del i ögonen för att det skulle vara nedvärderande. Jag vet inte om jag håller med. Eller, jag vet inte om jag kanske vill bli nedvärderad? Det låter väldigt ofeministiskt.

Idag åt jag två middagar. Jag gled ut i köket vid 19.20 kanske, och där stod K och stekte pytt. Jag sa att det hade luktat pannkaka, och detta skapade ett pannkakssug hos oss båda, och efter respektive middag (jag åt makaroner och falukorv, ifall någon undrade) så blandade vi våra ingredienser och jag vispade smet och K stekte. Efter förtäring så blev det jag som diskade både mina och K's grejer. Mer ofeminism?


(Meeeeen majoriteten av ingredienserna var ju K's, så ;) jag kan inte påstå att det störde mig alltför mycket. Men sen så tilltalas jag ju av "lilla gumman".)

En skoldag

Sov till 9, gled runt, tog mig i kragen strax efter 11 och pluggade en timme (varav kanske 35min aktivt). Sedan drack jag en kaffe, ja, nu har jag slutat med att sluta. (Orsaken till att jag slutade har ju inte med beroende att göra ändå så jag är inte svag). Nåväl, Jenny kunde inte klockan och hamnade i skolan en timme för tidigt så jag rullade iväg på cykeln lite tidigare för att hon skulle slippa vara ensam, lilla Jenny!

Men Kajsa var ju tidig med och de hade köpt Smoothies, åh, inte förvånad! Laborationen gick... Ja, inte så bra. Fasen att det ska vara så svårt! Men jag får väl skylla mig själv som inte övar... Inlämningsuppgiften var rentav omöjlig! Kajsa åkte iväg för att besiktiga bilen (heter det ens så?) och Jenny for efter en stund iväg hon också.

Då började det plötsligt gå bra! Jag fick till grej efter grej och nu har jag gjort ett fullt fungerande program som räknar ut medelvärdet på betyg och ritar stapeldiagram på det! Lila staplar.

Det här inlägget är så inte jag. Alldeles för högt upp. Jag tror det är för att jag sitter i skolan fortfarande vid 17:18 och har folk omkring mig och min trevliga attityd utåt. Var är taggarna?

Mer? Ja, lite virrvarr i mig med, men det är inte så farligt. Ångesten har jag lagt in i ett skåp, ska ta en sak i taget så blir det nog bra.

Attans!

Synd att inte att drömma något två gånger gör det sant.

Sen att det var lite långsökt, den där drömmen, är väl struntsamma. Det var ju ganska mysigt med uppmärksamheten!

Mer om matchen

Jag som är inne på lite väl många sidor ibland ramlade (ganska så medvetet) över matchreferat från kvällens kamp.
En utvald del får mig att undra om vi verkligen var på samma match, jag och författaren:

I andra ser det bättre ut. Vi har flyttat runt lite och bytt lite.

Min egen åsikt var ju ganska tvärtom. Det kan inte bero på att jag är partisk i frågan.

En match med passion

Jag cyklade iväg till Stenhagen på min nya cykel (som för övrigt är skitläskig, jag är ju van med 24-växlars mountainbike) för att titta på omtyckt folk spela match. Under dagen har jag varit lite kluven eftersom en del folk tyckte att det var "fel" att åka dit. Men Norfen rådde mig att visst åka, så jag gjorde det.

Jag tyckte om matchen. Första halvlek var ganska så bra, tyvärr släpptes det in mål åt fel håll och gjordes inga åt rätt håll. Andra halvlek var ganska lam ett bra tag. Mitt sittsällskap (som bjöd på kaffe (jag ska nog börja dricka det igen) och kakor) spekulerade i att det nog berodde på att en del inne på planen kanske borde sitta på bänken istället. Jag tror jag håller med lite - men mest för att det är ju roligare om de jag känner och "känner" spelar än att de inte gör det.Men sedan började det hända saker. Motståndarlaget (klart jag hejade på Knutby) maskade och stämningen började bli lite grinig. Sedan blev det fula tacklingar och en käftsmäll (inte av den allvarliga sorten, men det är ju inte en del av fotboll att slåss), med efterföljande gula och röda kort. Det röda som Knutby fick tände nog ändå laget lite, för sedan kom reduceringen. Tyvärr räckte inte slutets forceringar - Knutby är utslagna ur Upplands Cupen efter förlust 1-2 mot Grisslehamn.Jag måste säga att det var en sådan match en lite mer utomstående som jag kan njuta av. Hade jag själv spelat vette fan faktiskt. Jag var ju den fula spelaren, om jag ska vara ärlig. Efterslängar, fint förklädda, hörde till vanligheterna och jag tappade huvudet en del. Men så brukade jag plötsligt omvandla den negativa energin till något bra och kämpade på igen. Jag saknar fotboll.

Bilderna är väl så där. Det är ändå mörkt och mobilkamera. Jag är ledsen att jag inte fick med skandalscenerna, men å andra sidan är det ju jag som förespråkar att bildproducenter på fotbollsmatcher INTE ska filma de som kastar in mynt, tänder eldar och springer in på planen.

Det svenska språket

Det är konstigt att det stavas nyckel och cykel när de uppenbarligen rimmar så fint.

Tummar hålles!

Nu ska Helena åka och avsluta en bra säsong, oavsett dagens resultat  är jag mycket stolt.
Samtidigt hålls tummarna också för Rånäs i Måsenstafetten, för det har jag lovat. Rånäs är, trots att jag är VÖOL:are och tränar med OK Linné, en klubb jag har speciella band till. Eh.. Äsch strunt i att det inte förstås vad jag menar, jag fattar ju i alla fall :D

Kvällen är räddad!

Earth Hour

Om 5 min börjar det. Jag har släckt ned redan. Mörkt blev det! Men mysigt! Kör dator på batteri för då jag kan höra matchen. In i det sista hoppades jag på att bli inbjuden av någon att titta på matchen på tv - men nej ;)

Men åh matchen börjar 21.45, då har ju jordens timme redan avslutats!

Fotboll

Jag älskar älskar älskar fotboll.Det spelar nästan ingen roll vilken division det är. Nyss hemkommen från Ekebydalens konstgräs och en match mellan Knutby och Vattholma. Div 6 och 5 (tror jag, har inte bemödat mig undersöka källans trovärdighet på Vattholmas division) men det gör inget, jag älskart i alla fall!Men vems matcher ska jag titta på? Kan man gå själv? Det är ju lite roligare med sällskap eller åtminstone att man känner någon i lagen som spelar.

Ikväll är det Portugal-Sverige, men den matchen kan inte jag se för jag saknar den rätta tv-kanalen :'( Så synd om mig!


En annan grej, angående matchen jag var på med flickorna C, är att avsked är så svåra. Ögat grät inte men nog fällde hjärtat en liten tår. Man uppskattar inte alltid folk man tycker om så mycket som man borde. Nu när jag lever ett ensamstående-liv, så tänker jag mer på det. Nu blev det deppigt. Fel, jag ville bara säga att jag tycker om folk, och det kändes lite som sommaren 2007.

Vuxenpoäng

Uppe vid klockan 8 en lördagmorgon, och sitter i detta nu och löser Melodikrysset. Bara kaffet som saknas, annars hade jag fått full score med vuxenpoäng.

Jag har ju slutat med kaffe.


Men som synes gick det inte fullt så bra som man kanske vill :)

Utgång. Special Edition

Jävla skit. Först vill jag säga att detta inlägg mkt väl kan vara raderat imorrn. Men fan. Här går man ut, är snygg enligt två personer, varav en man gärna vill ha under onyktert tillstånd, och man har siktet inställt på att få nåt. Minst tre erbjudanden. Sugen på dem? NEJ. Så hur mkt blev det? Nada. FAN att jag ska vara så svår!

Projekt!

Jag är fruktansvärt sjuk idag. Så jag skippar skolan. Men istället peppar jag för imorgon, och matchen vi ska gå på, jag och mina småtjejer Ankan och Linnea.
Vi ska titta på vänner och bekanta, och jag kan inte lova att en stilla tår kommer falla om vår (ena?) favorit målar, eller är duktig :'-) Bäst att ha på brillorna!

Så om en halvtimme, då förhoppningsvis tvätten är klar, ska jag kila iväg ned till Ekebydalens konstgräs för att veta exakt vilken av planerna det är.

Jag la till och med upp händelsen som ett evenemang på facebook, med hela tre gäster. Den ena kommer säkert inte ens se att hon är inbjuden via där förrän senare haha. JAJA. Jag är PEPP!

Känn ingen press nu Knutby :P

Fantastiskt

Och så blev den här dagen en sådan dag när man bara vill gå och lägga sig igen. Fy fan

BOLL!!

Eftersom jag inte vågar uppdatera eller ta min fotbollsblogg på allvar, så tänker jag göra ett inlägg om sådant här!

Jag satt på föreläsningen idag och höll på att dö av flera orsaker (ingen Vlad som föreläsare, dålig luft, förkylning, svårt ämne..) och eftersom fokus var så dåligt tog jag mobilen och gjorde vad jag brukar. Jag wappade. Jäkla bra grej. SVT Text, till och med ännu bättre. Och nu äntligen har inför-allsvenskan kommit! Sida 470 och alla de andra sidorna lästes, och fasen vad jag längtar!

Jag ska på DIF-Örebro med Jonas & Ellinor, weii :D:D Och redan till helgen blir det fotboll, här i Uppsala! Mina småtjejer kommer upp. Taggat! :P Oj nu kom en massa smileys hit.. Jag som sagt åt mig själv att lägga ned lite med sådana. Jaja.

Note to self

När jag var yngre, började jag inse att många fester var ganska så lika varann och att man egentligen inte missade något för att man skippade någon.

Denna kloka tanke har gått förlorad. Idag har det förvisso varit sjukt trevligt, inte fest men våfflor och mys i köket, men jag vill sova vid 22 någon dag <3

Bakis

Jag har tänkt på det här med att vara bakis. Jag sa länge att jag inte brukade bli bakis, och det var säkert sant, men en gång för inte så länge sedan insåg jag att det trötta tillstånd av seghet som brukar infinna sig efter en alkoholkonsumtionskväll - det är min bakishet. Om jag fått i mig för mycket så blir det så klart mer än så!

Idag är livet underbart

Just idag älskar jag alla mina vänner lite extramycket. Jag känner mig upprymd och glad, och har till och med positiva känslor inför nya kursen som ska vara hård och jobbig och börja imorgon. Men så klart, tänker jag på att det snart är april och då inte långt ifrån 15:e april, ja då försvinner lyckan... Så vi struntar i det ett tag till!

En helt vanlig måndag - eller?

Klockan är snart två och nybliven tisdag är det egentligen. Jag sitter vid datorn för en sista rundvandring på sidor av värde och besatthet, bloggar och orienteringshemsidor. Lite av varje. Lite efter-full är jag fortfarande och bra trött. Nu kanske ett eller annat ögonbryn höjs över alkohol-bekännelsen, men här kommer försvaret:

-Kristoffer kom nyss hem
-Jag har inte träffat Fia på veckor
-Tentor
-Det sker sällan
-Ledig imorgon
-Hur ofta dricker jag, egentligen?

Jag tyckte om hänget hos K, även om jag inte skrev någon praktikrapport utan ett flummigt OL-inlägg som kanske publiceras på hemsidan (beror ju på vad jag vill) och spelade parti efter parti av patients. Grejen är den att jag älskar att vara med folk utan att behöva ta plats. Jag hoppas det är okej.

Nåväl, jag hade några till poänger. Men jag har glömt. Jag är för trött.

Jag var hemma hos päronen i helgen, innan det på födelsedagsfest för Jossan, och sist på söndagen middag hos Carlbergs och mest Ankan. Min extra-familj alltså.

Och jag är sjuk, det är inte bra. Men kommande dagar denna vecka ska få sömn och god/skaplig kost, jag lovar! Och trots den träningsnarkomani jag har utvecklat så ska jag låta bli tills jag är frisk.

Angående mitt larviga vikt-inlägg

Nu kom jag på något relevant. Put-mage ligger i släkten, och följer med oss med mellannamnet Elisabet. GENERATIONER TILLBAKS!

Urk.

Nytvättade jeans kl 07 en lördagmorgon. Inte kul.

Att göra omtenta är inte heller så kul. 50 minuter gjorda och det enda jag tänker är "jag vill springa nu nu nu!". Kanske klarar jag det denna gång, tentan alltså. Hoppas. Får se hur snälla de är. 60 poäng får jag om de rättar snällt. 50 är godkänt.

Snart ska jag stressa sönder och packa till helgen och festen. Men först äta och träna lite mihi.

Omtenta!

Imorgon smäller det. Fan vad jag ska klara den. Frågar ni om massa annat nu så blir jag bra jäkla sur.
Heja mig, heja mig!!

Orsak, igår och vikt. Förlåt för det senare

Varför ska man blogga? Jo för att det är kul. För att det är en kanal att få ur sig sin ångest samtidigt som det är ett ställe man kan vara den där personen man önskar att man vore på.

Jag är visserligen ganska så mycket mig här. Oftast. Jag släpper oftast inte fram mina mörkaste tankar, utan det har hänt att jag skrivit saker och sedan sparat det som utkast istället.

Händelsen igår kväll är ju ett ångestpiller om något. Men det ger mig lite perspektiv. Och jag vet inte hur det gick till men jag blev som av med lite av mina spöken i huvudet av det han gjorde. Kanske beror det inte på honom utan på 400g chokladöverdragna våffelkex, 200g mörk choklad och två koppar te. Svårt att säga. Men med tanke på allt jag sätter i mig borde jag ha mer fetto-tankar än jag har.

Haha just det! Jag har kommit på mitt undervetna med att säga elaka saker om mig! När jag äter massa gott så säger det att jag inte är en snygg och snärtig människa. Annat som säger åt mig att jag lagt på mig massor är bikinin. När jag skulle åka med Mamma och Pappa (som får stor bokstav för att det känns bäst så) till Madeira, ön med massa medelålders britter och hemön del Ronaldo. Den bikinin, med en underdel som satt lite väl löst, den sitter numera åt.

Men jag vet inte om jag ska göra något åt det. Det verkar så inne att banta just nu. Eller så är det bara den åldern jag och bekanta/andra börjar komma in i. Jag har ingen självdisciplin, så det ser ju svårt ut. Och man ska inte blanda den typen av hårdträning jag sysslar med med bantning, det vet jag.

Det är å andra sidan schysst att inte vara alltför benig. Min gammelmormor kallade ju mig som liten för kraftig, som något positivt. Så kanske ska jag skaffa magmuskler och strunta i resten.

Brottby - vida känt!

http://nl.wikipedia.org/wiki/Brottby

Drama på Sernanders!!

Här går man ut i köket för att laga sig lite mat och så kommer Daniel och Daniel för de har hört glaskrossljud och nåt. De ser inget, men ena Daniel kilar ut och kollar.
Det ligger en kille på marken med folk runtomkring sig. De säger att Daniel inte behövs där så han kommer upp till oss igen. Sedan kommer ambulansen.

Jag sätter mig vid datorn och söker runt på nyhetssidor tills UNT.se uppdaterar och berättar vad det var som hände.

"Man föll från femte våningen

En man i 19-20-årsåldern skadades då han föll från ett fönster på femte våningen på Sernanders väg i Flogsta i Uppsala på torsdagskvällen.

Händelsen inträffade vid 21.30-tiden på kvällen. Vittnen hörde några smällar och ett fönster som krossades och upptäckte sedan mannen på marken.
Enligt polisens befäl på platsen var mannen förmodligen narkotikapåverkad och hade själv slängt sig ut från fönstret.
Mannen var vid medvetande men blev allvarligt skadad med minst ett brutet ben enligt de första uppgifterna.
Polisen misstänker inte någon annan person för brott i samband med händelsen, men den skadade mannen är misstänkt för narkotikabrott." UNT

Fatta vad högt upp 5:e våningen är! Minst 15 meter. Mest läskigt. Jag tror jag ska gå ut och titta på fönstret som inte längre är helt...

Jag är glad att jag inte är du

Ja, jag är avundsjuk på dig, men jag skulle aldrig i hela världen vilja vara du. Du är en tönt, och ganska så fånig.

Mitt rum mitt liv

Jag vet att hur jag mår och mitt liv lätt kan läsas av bara genom att titta på hur mitt rum ser ut. Jag har faktiskt städat/möbelerat om mitt rum så att jag kom ur en depression.

Kanske framgår det hur mitt liv är just nu av denna bild på skrivbordet?

Tvättning

När jag skrivit klar insåg jag vilket tråkigt inlägg det här är. Jaja. Håll till godo ändå. Med Ä för det är så det ska vara.

Jag lät bli att tvätta häromveckan så i förmiddags var jag tvungen. Men nej, det räckte inte med att vara nere i tvättstugan vid kvart i nio. Lite vänta blev det. Och torktumlandet var som vanligt inte tillfredsställande. Men det blev torrt till slut och jag hann i tid till mötet i skolan!

I den här vinkeln ser det inte så mycket ut men det var bra med kilon!Vissa kläder ska ju inte torktumlas så det är tur ibland att jag ännu inte fått upp några gardiner.


Jag kan bara tvätta max två byxor/kjolar åt gången, för galgarna räcker inte till...

Träning och jag

Jag har insett att jag sätter träning högt, kanske högst, upp på min lista över vad som är viktigt för mig. Det finns i och för sig en logik i det, men jag vet inte om jag vill gå in på varför här. Men ikväll kanske jag ändå måste inse att jag måste skippa träning och istället plugga till mina två tentor.

För idag är det onsdag och morgonen har gått åt till tvättning. Klockan 12 ska vi jobba med presentationen som ska hållas imorgon. Sedan vid 13 har vi konsultation, och därefter blir det antagligen rest-arbete med Data Flow Diagram och mer presentationsarbete. Så hemma kanske 16-17? Jag måste plugga. Har knappt kollat på omtentan ännu. Inte så bra, men jag tror det kommer gå i alla fall. Positivt tänkande!

Och jag vet hur helgen kommer se ut. Galen. Söndag blir nog mer plugg än jag vill. Hur nu jag ska få med böcker och sådant via festen hos Jossan.

Äsch det löser sig! Men ikväll kanske det inte blir träning. Vi får se.

Gissa staden!

Den ena bilden är från Örebro, den andra från Uppsala. Gissa vilken!

vår

Tanken är..

Jag har besämt mig för att leva i nuet i mitt planerade liv. Jag tror det går. Ge lite mer när man väl är där. Och ta tag i kragen lite mer.
Och stort tack till JO och Lisa som uppdaterade ;)

Rubrik. Saknar fantasi

God afton!
Jag har upplevt våren under en timme idag, det var fint. I Örebro.

Hemkommen från sista Unga Ledare-träffen, bortsett från avslutningsmiddagen i Eksjö under O-ringen i sommar. Det känns både och. Ärligt talat så har jag inte energi att hålla igång så som vissa övriga kan, och lite less på en del blir man ju. Det är omöjligt att komma ifrån, man passar faktiskt inte med alla. Sunt för mig att uppleva, som alltid vill bli gillad av alla.

Jag ser inte fram emot veckan. Fast jag gör det på samma gång. Med disciplin kan det bli jäkligt bra, utan kommer jag må som ett lass med skit. Två tentor till helgen, en fest (oj födelsedagspresent oxå ja), träna hårt, äta sunt (HAH! Ofta det kommer hända), och ja lyssna, nu började den där jävlen spela musik igen.

Nu blev jag plötsligt trött och sur. Uää.

Ånnaboda hej

Jäkla skit.
Tre väskor. Palla.

Väskor

Jag tycker inte om att må illa på morgonen

När jag gick i ettan på gymnasiet, närmare bestämt på vårterminen, mådde inte jag så bra. Jag började må illa på morgonen, vilket gjorde att jag knappt fick i mig någon frukost, och jag var aldrig så förtjust i skolmaten till lunch, och så där rullade det på i en ond cirkel. Jag kommer inte riktigt ihåg hur, men jag tog mig ur det. Då hade det nog många psykiska orsaker också. Och ledde till både dåliga och bra saker. Jag fick mitt första IG på ett prov, och fick inte så schyssta betyg som jag egentligen var kapabel till. Tur att jag inte vill bli veterinär eller doktor.

Men nuförtiden när det blir så där, tror jag inte det har något att göra med min mentala hälsa. Jag mår ju faktiskt bra nu. Huvudmässigt. Iaf, nu har det börjat bli så där, men lindrigare, iaf lite. Så som det var igår morse var ju inte nådigt, men med några timmar till sömn löste det sig. Jaja, jag är iaf trött på att må illa på morgonen!

Iofs brukar jag må sjukt illa när jag är nervös med. När jag är jättenervös, typ gå-på-första-dejten-nervös eller imorgon-börjar-jag-gymnasiet-nervös. Ibland har det hänt innan fotbollsmatcher och orienteringstävlingar också.

Att ha ett behov av att skriva ned strunt

Jag pratade med Jenny igår om det här med att blogga. Och jag inser att jag har utvecklat något slags beroende. Bra att jag ska vara i Ånnaboda (tänk Örebro) i helgen. Alldeles dator-lös. Men jag tror att bloggen är en slags kanal att bli av med det där man vill berätta som är lite för ointressant för att man ska vilja säga det till en vän. Iofs har ju aldrig det stoppat mig förut. Poänglösa historier hör till vanligheten. Stackars vänner...

Men ibland, då händer det att jag berättar saker och folk blir roade. Inte för att det är ett skämt jag drar, utan typ för att jag är duktig på att berätta. Skumt! Eller så kanske det bara är smöreri från åhörarens sida? Det vore ju något.

Det var en jobbig natt. Mardröm. Skulle ta hand om massa barn. En av ungarna från dagis där jag jobbade var ett riktigt ass mot mig, hon som brukade tycka om mig (trots utsträckt tunga och tvärtom-beteende). Sen kom mamma och räddade mig. Från barn och köra lastbil. Uää på det.

Se, nu börjar det ointressanta som jag nämnde komma fram.

Okej jag kan inte låta bli...

Jag ska fatta mig kort.
Igår var jävligt bra med simning och nyckeltappning med Janie, och fotboll på kvällen med halva Rånäs.
Idag hoppade jag över föreläsningen pga illamående. Ölens fel? Och jag har tränat. Välkommen!

Oh ja just det!! Gratta Johannes om ni vill :)

Städa städa

Folk har såna fördomar!
"Vänta dig ingen hjälp av honom under er städvecka"
My ass!
Vem var det som helt och hållet självmant hjälpte mig att tömma månaders insamling av plastförpackningar, glas, metall, papper etc etc?
Jo, killen som inte gör sånt. Ni hade fel folket.

Sen var det ju en till som var hjälpsam, vars vecka det inte är. Tack till dig med :D

Kluven

Ibland gör man saker som man vill göra, men tänker sedan att nej men det skulle jag inte ha gjort...
Oftast har man spärren som säger nej nej låt bli! Typiskt tänka efter före.
Men ibland då, om man vill göra något och gör det, fast man kanske inte "borde"?
Är det en bra eller dålig sak?

Hej vecka 11!

Lite bekymrad är jag. För denna vecka. När ska jag tvätta? Eller, jag kanske hoppar det denna vecka.. Hm :)
För jag ska ju plugga och träna och resa bort, gärna sova och äta nyttigt också. Kanske inte börjat så bra, idag har jag tagit en lugn morgon med lite omvårdnad och disk. Och just ja, städvecka var det med..

Jaja, energi är min bästa vän denna veckan.

(Kanske borde jag sluta blogga hela tiden, det borde ju ge mig lite mer tid...)

Bandy på TV

Min TV är löjligt liten, så liten att den rosa bandybollen inte syns, utan man får läsa av spelet för att ha en aning om var den är. Men det spelar inte så stor roll för Sirius vann, eller snarare, Edsbyn förlorade!

Ilska och bloggtips

Nej nu!

Här stressar man och äter en medioker middag (nudlar med smak och en tunnbrödrulle med baconost) för att inte missa veckans Fotbollsarena Radiosporten, och vad händer då? Joo, de har mage att säga att veckans avsnitt måste poddas... Vafan!
Nu går jag till ICA och gör av med pengar. Sedan blir det poddning då.

Arena
Bloggarna jag läser mest: Rickard Henriksson och Jonas Dahlquist

En Ellinor

Jag har tre Ellinor i mitt liv. En kusin, en svägerska och en bästa vän. Det var vännen jag träffade idag, det var fantastiskt. Vi har inte träffats på sjukt länge, men vi måste inte det för att hålla relationen i liv, eller vad man ska säga. Hon eller jag kan ringa och bara kasta oss in i nåt ämne utan att det känns konstigt. På ett sätt är det som om hon ändå är med mig hela tiden, som en vänsterarm eller nåt. Så det känns aldrig som om det har tagit så lång tid sedan sist, även om det har det.

Vi möttes på Centralstationen i Stockholm, gick upp tidigt, tidigt och jag var tröttast. Sedan stannade vi där tills mitt tåg skulle gå. Vi pratade i timmar, bl a om att man kan ha flera vänner som man kallar sina bästa, och att det inte alls är konstigt att man inte kan säga vem om dem som är ens närmsta.

Ibland pratade vi för högt. Om fel saker. Och att säga att "äsch det gör inget, vi kommer aldrig träffa dom här personerna igen" fungerar inte, enligt egna erfarenheter. Strunt samma.

Jag älskar min Norfis.

Och nu är jag tillbaks i Uppsala med städvecka, hårt pluggande och ett försök att kanske äta lite nyttigare. Har hunnit dammsuga (men inte försvinner de jäkla stenarna för det....) och nu ska jag ut på backintervaller. Herå!

En till trevlig kväll, säger jag dig.

Egentligen borde jag skriva ett långt inlägg om igår, och hur bra det var. Det får dröja lite!
Det roligaste var att det var många av de som JAG sett framemot att träffa verkade glada över att se mig med. :D
Sen är ju inte jag speciellt bra på det här med att konversera. Det är synd. Men men.

Mycket var i och för sig sig likt. Jag säger det inte som att det vore något negativt, bara ett konstaterande. När klockan närmade sig ett var det dock dags att ta bilen hem.

Nej, idag är en sån där dag där jag har massor att skriva om men jag orkar inte eller kan inte få fram det. Men det får vara så.

Och två tunga veckor väntar nu! Bitterljuvt.

Ikväll ska jag se band, wöhoo!

Om en halvtimme tar jag golfen till Vallentuna och träffar folk jag inte sett på år och folk jag bara stöter på nån gång då och då. För jag ska till Våning Ett och titta på Aurora och High Hopes. High Hopes är inte Gråben men nästan, sett till medlemmarna ;)

Här är förresten Skitarsle, typ världens bästa band. :D:D

Glasvegas

Fasen nu börjar jag känna mig lite ledsen att jag inte ens försökte få tag på biljetter... Glasvegas är så fantastiskt bra!
Men ja,

I wont be the lonely one
sitting on my own and sad
a fifty year old
reminiscing what I had (eller snarare inte had i mitt fall då :P)

utan jag får hoppas att de kommer till Sverige igen och att jag kan gå då. Konserten i maj är ju slut den med.

Hemmakväll

Denna fredag är bra mycket lugnare än förra veckans fredag. Halvligger nu i en soffa med datorn i knäet och mamma i soffan bredvid, Så ska det låta på tv (fast egentligen tittar vi på Let's dance) men ingen läsk och inga chips... Ska försöka ändra på det.

Jag tog en sovmorgon innan jag tog tåget till Stockholm idag. Det är lite sjukt, i somras hade jag aldrig åkt tåg förut, utom Roslagsbana och pendel och tvärbana och sånt. Men nu åker jag tåg varenda vecka typ. Jaja. Lite tappad fascination.

I Stockholm träffade jag min Cassi, vi tog 2 av typ 20 H&M på Drottninggatan för att köpa strumpbyxor och deo. Så intressant. :P Men vi tog en lång lunch på Max, njöt av musiken de spelade (Familjen, Laakso, Broder Daniel, Säkert... fint) och pratade om saker. Sedan åkte vi därifrån och jag hamnade här!

Även om jag satt där på Max idag och kände och sa att jag inte alls skulle känna för en kväll med berusning så pass nära den tidigare (som ju var en vecka sedan) så känner jag nu lite tvärtom. Fast njae, supa vill jag inte. Och imorgon hamnar jag nog på Våning Ett i Vallentuna och träffar mina gamla flammor. Det tror jag, jag har ju arbetat upp till det i en vecka nu. Så många gånger jag har bangat så börjar det ju bli mer än dags..

Aurora och High Hopes. Där ligger fokus.

ICA Väst <3

Klockan var väl 22 när jag insåg att jag glömt att köpa den choklad jag lovat mig själv. Attans då, hade man kanske kunnat tro. Men nej, här har man det bra, man kilar ned ett par hundra meter till ICA och köper. För dom har öppet till 23.30 :D Inte är det dyrt heller. Åh tycka om!

Ny frisyr

En vacker dag ska jag klippa mig. Kanske ska jag färga håret blont också, för att bättre passa min medvetenhet. :P

Träningsdagboken

Om någon undrar, (ex en konkurrent?) så kan man följa min träning på följande länk: ranking.blogg.se
Det är kanske bara intressant för mig egentligen, men man vet ju aldrig :)

Grattis!!

Idag är det ett år sedan jag klarade min uppkörning och därmed tog körkort. Weii :D

Idag måste det ha varit en bra dag för jag har inte skrivit något mer än detta.. :O

Remind me of hope

You cannot do this anymore
I won't be able to cope
Don't enter my door
If you won't remind me of hope.

Blä!

Underbar natt, verkligen. Gick och la mig alldeles för sent, med klump i magen, somnade väl ganska snabbt men vaknade alldeles för många gånger och trodde att det skulle kastas upp. Som tur är blev det inget men jag mår ju fortfarande kasst. Drömde de sjukaste saker och fick ångest över vad jag gjorde, så det var ju ganska skönt att veta att jag inte gjort något av det när jag vaknade.

Just nu hatar jag det här stället, man kan inte påstå att något annat ställe skulle vara så mycket bättre heller. Problemen ligger ju hos mig. Blä!

I hurt myself today

Och ja, jag känner fortfarande.
Nu har jag genom lite lättare detektivarbete hittat saker som gör ont men ja. Jag vet inte vad jag annars ska göra åt det.
Fan då tycker jag.

Överanalys av situation

Alltså, nu är det så här. Sedan i fredags har det varit lite väl mycket fokus på NÅN. Och vem ser jag idag när jag sitter i cafeterian på lunchen med Kajsa och Jenny? Jo, NÅN! Bara så där, helt omotiverat, går han in där, och jag säger till K och J att "och där kommer han jag gillade som jag berättade om nyss in genom dörren". De tittar och sedan hamnar jag i min egen lilla värld, helt ofokuserad på vad de säger. Jag blev helt ställd.

Efter ett tag tänker jag att jag kan kolla om han står därute, och ja, det gör han ju. Jag går tillbaks till K och J. Fortfarande helt i min egen bubbla. Men sedan tänker jag på Annika Norlins motto (?) att om man inte gör en sak, ska man tänka: är det för att jag inte vill eller inte vågar? Och är det för att man inte vågar så ska man göra det. Så jag gjorde det. Jag slutade överanalysera så jäkla mycket och gick ut dit och pratade med honom. Han verkade förvånad att se mig. Det tyckte jag inte verkade så konstigt. För han visste väl inte att jag pluggade i Uppsala.

Eller gjorde han det?? För jag såg när jag kom hem att han tagit sig en titt på min presentation på det där communityt som är ganska så jättenördigt vid 10.05, alltså två timmar tidigare. På min presentation står det att jag tränat med OK Linné och att jag bor där jag bor. Man kan ju tycka att han inte borde missat både och. Sen så kanske han pratar med sina vänner? Det borde han väl göra. Okej nu överanalyserar jag ju alldeles för mycket iaf.

Hjälp?

Alltså på det nedersta det ska fokuseras!

Jag var ju som sagt ute i fredags. Idag när jag kom hem från föräldrarna och skolan, hittade jag att jag skrivit saker på ett block i fredags natt:

Summering av fredagens aktivitet

Fast jag vet inte varför det står toa, vad jag ska komma ihåg där...

Vasaloppet 09

Idag har jag kollat på Vasaloppet, precis som man ska den första söndagen i mars. Täcket och kudden och en kamp med mamma och pappa om att slippa fåtöljen, mamma förlorade. Jag är alltså inte i Uppsala idag.
Vasaloppssegrare 2009Här har vi vinnaren Daniel Tynell. Jag hejade nog mest på Auckland, jag brukar gilla norrmän i skidåkning. Bilden är från svt.se.

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0