Hejdå K!

Som folk har märkt finns det en människa i mitt liv som heter Kristoffer, som häromkring blogg och bilddagbok mest kallas K. Idag flyttade han ut och åkte hem till Malmö. Det känns tomt och konstigt, för han har, som Janie sa, varit mitt hemma här i Uppsala. Det är svårt att förklara det riktigt. Men det är så det är. Man vet aldrig vad som händer men förmodligen ses vi i höst igen, så jag ska inte gråta. Men då är vi ju inte grannar längre så det är inte samma sak. Men det är okej. Det måste det vara, något annat val finns ju faktiskt inte.

Inte lika PK som vanligt.

Som alla vet är jag väldigt politiskt korrekt hela tiden. Idag hände något. Titta på det här klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=smYfRmC7rgA

Jag garvade sjukt mycket. Åt en liten flicka som gråter.

Jag ska vara med J!!

Nu tänker jag sluta vara bakfull från i torsdags och ta tag lite i mitt liv. Jag har källsorterat och slängt sopor redan, funderade på att tvätta lite (från i torsdags) men det var alldeles för upptaget. Jag fick i mig nyponsoppa och ska nog köpa en pizza när Janie kommer över.

Om en vecka är jag med Sarah och Matilda igen. Hur fint är inte det?

Jag ska aldrig mer..

Igår åt jag dåligt för att jag mådde så illa. Idag mår jag illa för att jag åt så dåligt igår. Så nu googlar jag efter tips på hur man slutar må illa. Ingefära sa Norf. Jag ska till Ica och köpa nyponsoppa. Det tror jag på. Förresten har jag en nästan full lyxkräm, jordgubb, som nån kan få.

Florence Valentin på V-Dala

Svett och spott som droppar på en är inte äckligt om det kommer från Love Antell.
     

  

Träansikte på franska

Hej. Jag har ont i huvudet, magen, munnen, och ja, hela kroppen känns mörbultad.
Det var väldigt trevligt igår, vi gick ut på pub. Smålands. Det var jag, K, Dr Dan, Benjamin och K's vän Bengt.
Det var inte lika trevligt att vakna idag. Men det är ju så det funkar. Jag är rädd att jag inte kommer ha kraft att gå på Florence Valentin ikväll!

United we never shall fall

Ja men just ja, jag måste ju visa att jag inte skäms över mitt gäng trots den dåliga insatsen igår.

Barcelona-Manchester United 2-0.

Så kan det gå. Men man ger ju inte upp för det. Sån är inte jag.

Coffee unt sie house

Kaffe. Mamma dricker det inte. Pappa dricker bara om det är spetsat. Jonas dricker i enstaka fall. Men sedan har vi mig. Jag började försöka lära mig att dricka kaffe i gymnasiet. Ettan tror jag. Första rasten köpte jag en kopp i caféet av Gun(nel?) för en 5:a om jag inte missminner mig. Efter ett tag insåg jag att mjölk var lösningen, inte socker.

När jag flyttade till Uppsala slutade jag med kaffe för att jag fick ont i magen. Det berodde på jag haft uppehåll så klart. Nu dricker jag igen. En kopp om dagen, minst. Det är gott.

Rubriken är med all sannolikhet felstavad men Bräu har ju lagt ned sin hemsida, hur lätt är det att citera då?

   
Och jag gillar inte bilderna men det är lite mer levande med bilder.

Jag ska äta frukost.

Det är helt sjukt mysigt med regn när man inte behöver gå ut. Eller när man får träna i det. Alltså jag gillar att träna och tävla i regn. När man gör den ansträngande biten. Att sitta på TC (tävlingscentrum, där målplats, information, marka (=kiosk) och annat finns) i regn kan vara sunkigt.

I just happen to feel so alone, For today for all days to come

Dumma frågor kräver inget svar men väl en nick. Klart som korvspad att jag kommer sakna dig.

Porträtt av mig och mina vänner


Det här är jag enligt Nina, Jenny och Helena.
Och nedan har vi från vänster Jenny och Nina. Helena fanns med men jag tog aldrig kort på den :(

Stenen är i rullning

Ett tag var det så hemligt att det nästan bara var jag, Nea och Pelle som visste om det. Idag var Nea i Karbyskolan och lurade i barnen att orientering är kul och gav dom lappar om Sommaräventyret. Nu trillar det in mail och telefonsamtal mest hela tiden och jag känner pressen komma krypande. Allt som ska fixas innan... Men det kommer bli kul, när vi väl är igång.

Sista kontrollen

     

     

They just make me worse

Det är en underbart vacker dag och jag ska byta ut bästa 3/4-byxan mot bästa shortsen.
Jag har fortfarande inte hittat skjuts till DM-sprint ikväll.
        
Shortsen & Byxorna.

Jag arbetar mig mot målet


Jag blir så glad! Första gången på alldeles för länge jag får poäng lägre än 40.

Inför EU-valet

Jag snodde Kristoffers DN för jag var, för en gångs skull, riktigt sugen på att läsa nyheter. Politik, Inrikes, Utrikes - allt!
Läste om en av KD:s kandidater och tyckte att hon hade många rätt i sina tankegångar. Ja, eller alltså, att hon och jag tyckte lika om en del saker. Men KD och jag är oense om så mycket annat. Så vad ska jag rösta på? Gjorde testet som finns på DN och resultatet syns nedan.
Jag vet inte vad jag ska säga. (Men jag gjorde testet igen och fick nytt resultat, se parenteserna)
Junilistan 63 % (61%)
Miljöpartiet 62 % (62%)
Vänsterpartiet 61 % (62%)
Socialdemokraterna 55 % (60%)
Kristdemokraterna 52 % (54%)
Folkpartiet 49 % (52%)
Centerpartiet 49 % (48%)
Moderaterna 44 % (41%)
Piratpartiet 41 % (42%)

Trött tjej med ångan uppe

Jag är trött men klockan är ju ändå halv åtta. Den förädiska solen luras. Men jag klagar inte!
Men nu klagar jag. Jag försöker att lägga upp lite bilder här på bloggen från Sundsvall - men nej. Det går inte alls. Så Klara, Hanna A-M, Anna Linde, Pelan, Elin Gurrasson och Alex, än får ni vänta på bilderna på just ER. 

Åh Uppsala, vi kan väl va du med varandra efter allt?

Uppsala är en småstad och jag gillar det. Idag åkte jag och K ned på stan och han gjorde massa nyttigheter, jag köpte en glass. Sedan drack vi kaffe och hade det bra på en brygga. Nu är klockan 17 och snart ska jag ta tag i denna dag.

Men var inte oroliga. Jag har tvättat och städat under morgonen.

Farmor städar en gång om året - varesig det behövs eller inte

Jag har slängt alla glasförpackningar och en påse tidningar. På ett sätt tycker jag om att ha Städvecka. För jag gillar källsortering och jag mår bra i magen av att städa - ibland.

but i thought this wouldn't hurt a lot i guess not

Det är tur att jag har dig, lilla blogg. För jag vill alldeles för ofta skriva av mig saker. Jag har en fin tanke i mitt huvud som metafor men den kommer komma ut fel. Och jag inser nu att där är en liknelse och inte en metafor. Men likt en som skär sig i ett tyst rop på hjälp, är detta min uttrycksform.

Känslor är förädiska. Jag pratade på msn med Norf och hade jag inte varit lika mycket samlad människa som jag ändå är i vissa avseenden hade jag så att säga dampat ut totalt och skällt ut henne. Och jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att den största och förmodligen enda orsaken till den ilska som uppstod är - trötthet.

Därför blir det ett godnatt nu.


Har lika svårt nu som då att göra vad jag egentligen borde.

Okay we can do it again

Sundsvall är en fin stad. Alnön, där vi bodde, har en fin natur. Campingen - inte så bra. Skabbigt är rätt ord för att beskriva det. Små stugor (storleken inget bekymmer) som bara kändes äckliga. Toaletterna och duscharna var inte de finaste de heller. Men miljön var vacker i alla fall!

Rapport från Sundsvall

Denna tävlingshelg är för mig en träningshelg. Jag måste komma i fin form inför Jukola. Så de tänkta 8.3km idag skulle komma väl till pass. Skulle. Idag vaknade jag med en alldeles för öm höftböjarmuskel. Idag avstår jag tävlan. I torsdags genomförde jag ett taktiskt sett mycket bra lopp, det var kul och jag är nöjd. Bergigt och utmanande men jag höll ihop nästan hela vägen. Långdistansen igår - jag kom sist. Långsträckor och jag är inte bästa vänner ännu. Imorgon ska jag trotsa min överbelastning.

Good night sweet heart, good night

Detta är mitt 215:e inlägg så min frånvaro denna helg borde kunna ägnas åt att läsa det gamla. Om man vill. Inget tvång. Ha en trevlig helg, så bjuder jag troligtvis på nytt material framåt söndag. Puss puss
     
Ankan och jag kör bröderna Fluff på Gotland -07, njuter av solsken i Mora -08 och gör en konstig pose i Åsta... -06?

Livets svåra frågor

Nej om man skulle ta på sig ett par byxor och laga sig lite mat.

Och jag förvånar mig själv

Igår var det en riktigt märklig sak som hände. Det var tre eller fyra år sedan sist men nu var det tydligen dags. Senaste skräckfilmen jag såg var Saw. Det gick inte bra. Den film vi såg då var otextad och hade dålig bildkvalitet och allting tillsammans med filmens innehåll gjorde att jag, när vi tog en paus, grät i Norfens kök. Så när de andra fortsatte med filmen satt jag och Cia och Norfos bror Niklas kvar och pratade istället.

Det var då. Nu var det dags igen. K och Dr Dan pratar alltid om film numera. Vi tre gick en kvällspromenad runt Flogsta och det bestämdes att vi skulle se Terror på Elm Street. Så det gjorde vi. Det var faktiskt inte så farligt. Nu i efterhand kan jag tänka mig att det var tack vare Simpsons. Alla parodier man sett. Och 80-talet, det hjälpte till med.

Fast. Jag ska vara ärlig. Lite läskigt var det och det var säkert tur att jag inte gick och lade mig direkt efter för det hade nog varit obehagligt. Och tur att K fanns som ett mycket bra stöd!

Träffad av splitter mitt i en mening

Jag har fyra saker att göra från och med nu till läggdags.

Det är svårt med prioriteringsordningen. Äta och träna. Vilken först? Jag är hungrig nu. Äter jag nu kan jag inte träna förrän två timmar senare. Tyvärr känner jag mig själv (fast att jag känner mig själv är inte ett tyvärr) och om jag äter nu kommer de två timmarna slösa på något annat än de två återstående kvällsaktiviteterna. Illa!

Sparkar jag mig själv i baken kanske jag lyckas packa (som alltså är den tredje aktiviteten) under väntan-tiden. Men jag vill göra någon icke korridors-förlagd aktivitet nu så jag inte inkräktar på aktivitet nummer fyra.


14 dagar kvar. Det är helt sjukt.

Do you know, do you know...

Jag snubblade på en sladd. Kaffe hamnade på mitt EU-val röstkort.
Det här med att snubbla på sladdar är ju annars mer utav en Pousette-grej.
Men det är väl okej.

Jag säger som Dolly och Whitney

Det spelar ingen roll hur det går.För jag älskar mitt lag oavsett.

when tomorrow comes and we'll both regret the things we said today

Det gör ont i mig av saknad. Redan nu.
Inte helt okej. Men jag ska bita i det sura äpplet för något annat val tycks jag inte ha.


Bilden har förresten ytterst lite med texten att göra men det blev lite trist annars.

Even though it hurts!

Tidigare har jag, vad jag minns, inte försökt lyssna på vinnarlåten i Eurovision varenda dag efter finalen. Men det gör jag nu så det måste väl innebära att jag gillar den, va?

Varför vann den? Jo...
...Söt kille
...Bra tempo i låten
...Sätter sig på en gång
...Etno med fiol
...Schyssta dansare (och alltså ett bra nummer)
...Låt om kärlek (på ett ickeballadigt sätt)
...Låten hade en historia, och han sjöng tydligt så man hängde med

Så, ni som undrade, nu vet ni det!

Skol...trött?

Snedprioriteringar? Neeej. Eller jo, ganska så. Jag fokuserar lite mera just nu på träning och vänner och vila framför skola. Det är säkert fel. Men å andra sidan, jag har klarat 75% av kursen och har inget vettigare för mig i sommar, så jag kan ju lika gärna plugga till omtenta då om det är så.

Jag har fått hybris, jag vet.

Men nu ska jag käka frukost och sedan åka till skolan. Även om vi nu började klockan 9 egentligen.

      

Uppmaning

Mamma kan du inte läsa den här istället?

Lördag-Söndag i bilder

          
Manchester U - Arsenal 0-0 innebar den poäng mitt gäng behövde för att få ta emot ligaguldet. Hur firades det då? Jo jag och mamma och pappa sprang ut i skogen haha. 35min.

Sedan ringde Jonas och ville ha mig som privatchaufför. Man vill ju inte riskera att bli utan ev. framtida bjudningar på fotboll och annat så jag sa ja. Jonas åkte ut till oss och jag åkte till Husa, från Husa, till Husa, till Väsby, hem. Bilen kom tillbaks till Väsby på söndagen för jag skulle ju med Upptåget.


           
Eurovision - jag körde diagram för att tippa resultatet, som skulle bli som jag skrivit men ja, ett rätt fick jag i alla fall!


Och avrundade Brottbyvistelsen med lite fotboll. Tycker dock att West Brom. kunde ha fått vinna eller näta åtminstone.

Glory Glory Man United!


http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1115695_fergie_revels_in_reds_success

Ibland är det svårt med rubriken. Partyhats pr.4

Lite mindre Internet denna helg tänker jag mig. Så vi hörs framåt söndag kväll. Eller kanske måndag till och med.
    
Så då får jag väl bjuda på lite från igår så att alla får sig lite.
 

   
Så här brukar jag ju faktiskt inte se ut men jag tror det var mycket som hände samtidigt (jag menar, ni ser ju att hatten försöker smita). Men hur kul blir det om man inte någon gång bjuder på sig själv? Jag hittas trots allt inte av googlesök så jag klarar mig lite.


Emilia, Erika, Sofia, Lovisa, jag (inte nöjd men det kan man inte alltid få bli), Nina, Jenny och så har vi Helena som målvakt. Lite halvdåligt med hattar, men det är okej!

Uppsala's finest

Så se upp ikväll allihopa! Vi ska ut igen.

              

Sifo frågar: Sverige Nu 2009

För någon vecka sedan fick jag ett brev från sifo, i vilket det stod att jag var utvald att delta i en undersökning. Yes tänkte jag, jag gillar ju tester och bidrar ju gärna. Nu har jag arbetat mig igenom snart hälften (20/50 sidor) och kryssat i en del omöjliga frågor, en del lätta och en del roliga. Men det är jobbigt!

Så jag hoppas på den där pengavinsten på en halv miljon man kan få. Synd att sannolikheten är - 1,7857142857142857142857142857143e-5 % typ. Eller alltså 1 på 5,6milj...

Kanske ska man bli lärare?

Det är inte det att jag tvivlar på mitt val för hösten och 5 år och ja, min framtid. Men Sportjournalist vore som en marängtårta och lärare kanske inte är så pjåkigt ändå.

Ovärt säger jag

Hittills (innan detta alltså) bara ett inlägg idag. Så jag skriver igen. Jag tycker inte synd om mig själv, jag klagar inte (kanske lite, lite lite), men jag har tråkigt! Svt och Tv4 ger mig inget. Kanske orkar jag läsa boken om Jenna Jameson. Jag är så less. Jag borde men vill inte träna. Städa kan man göra men jag pallar inte. Artikeln om Anton borde skrivas. Satans. Checkpointen planeras, ta reda på hur mycket varje portion mat kan tänkas kosta. Dubbel satans. Men det blir inget. Inte ens fb.


Så här kommer jag ganska mycket se ut imorgon kväll på pubrundan. Så ni vet.

Godmorgon tröttis.

Hemligheten bakom att klara av pinsamma situationer med hedern i behåll, det är att inte låtsas om att det är pinsamt.
Här pallrar man sig upp strax efter halv åtta, med lite mindre problem än vanligt, kilar in i badrummet och hinner blöta ned benen då det knackar på ytterdörren. Så på med pyjamasen igen.

Hej, nu är jag här för att fixa låset. Du sa igår att du skulle iväg tidigt så jag kommer nu. Jag väckte dig inte va?

Så vad gör man då? Jag duschade och gick ut i rummet sedan med bara två handdukar. Drog åt mig jeansen och ett linne.

Fast det här var ju inte en pinsam sitaution egentligen. Inte så värst i alla fall.

Men ja just ja, jag körde en cliffhanger igår. Jo, låset krånglade. Det gick knappt att låsa upp. Därför sov jag med olåst dörr. Inte så farligt egentligen. Men min dörr tenderar att gå upp av sig själv, och Cassi påpekade i söndags att jag pratar i sömnen. Folk kunde ju ha hört!

I guess I look like a coward

Min andra hälft, Ellinorfot (det är hon som tycker att du är söt Johannes), har lärt mig att man ska vara lite dryg och dissig för att, ja, dra åt sig killar?
Så jag jobbar på det och som det verkar går det ganska bra!
Men plötsligt hamnar man i ett hörn och det är svårt att gå vidare. Folk är så svåra att förutspå!

Coming down on the floor, I wanna be the door.

I natt kommer bli läskigt. Jag vill inte berätta varför än, det är redan för många och fel folk som vet. Så jag berättar imorgon.

Stay with me honey

Samkväm. Redan där blev vi skeptiska. Ett ord, vilket jag inte kan förklara utan hjälp av ne.se. Och när inte ens ne.se's svenska ordlista ger vad man vill åt, utan man måste översätta till engelska för att få någon insikt i det hela, ja, då har man tillräckligt med argument för att undvika. Social gathering. Det låter inte så farligt. Men då måste jag påminna om vad det är för utbildning jag går - Data- och Systemvetenskap. Okej nu är ni med.

Jag och Jenny gjorde tillsammans det projektarbete som krävdes av kursen Programutveckling. På något vis, jag misstänker kvotering, blev vi nominerade till priset som instiftats för bästa spel. Och alla deltagare på denna kurs blev inbjudna till denna Samkväm.

Jenny övertalades av mig att gå, varför inte gå? Vad har vi egentligen att förlora? Dåliga erfarenheter är erfarenheter det med. Så vid 19, som egentligen var utsatt tid att infinna sig på Göteborgs Nation, sågs vi två på Stora Torget. Därifrån vandrade vi sakta med mycket ångest iväg mot rätt gata. Men inte hittade vi dit på försök ett. Jag har bara varit där med hattarna. Jenny hade iofs lite koll så fram kom vi.

Vi hade mest beslutsångest. Skulle vi gå in? Var det bara hon och jag som anmält oss? Vi öppnade dörren och kollade försiktigt in. Uschfeldt var där. Och assistenterna. Vi backade snabbt ut eftersom jag inte sett nån mer från kursen. FAN!! Vi gick ned och gömde oss bakom ett litet hus, förmodligen ett elhus. Vad gör vi nu?? Efter en 5 min överläggningar kom vi fram till att vi ändå skulle gå in, och försöka. Så vi gjorde det, efter många om och men.

Sedan blev det riktigt bra. Det var fler än vi. Kanske.... 14 st? PUH!! Jag och Jenny vann "hedersomnämnadet", dvs - tröstpriset. Det blev ett nyckelband. Gött säger jag. Eftersom Microsoft var där och sponsrade kalaset blev det även en webcam för Jenny och en nödladdare till mobilen för mig. Mer gött.

Och även Jenny insåg att våra klasskamrater är trevliga. Så vi satt och hade det trevligt. (Trots GBG och samma bartendrar som sist hattarna var där och var dryga och hade sönder glas...)

Jag fick ett sms: "Hej Camilla. Din bok "Business Database Systems" ligger här i sal F329 på Ekonomikum i det fall du saknar den och undrar var den är".

Det ena ledde till det andra och klockan 22 gick jag och Jenny dit och hämtade min bok. Snällaste Niklas (inte Fredrik)!!!

Sedan en promenad hem till Flogsta och blogg. Trött tjej ska upp 07 imorgon. Tyvärr var inte så många vakna nu, men bakisångest av dumma beslut undvikes däremed så det är ju bra. Och Sverige gick vidare i Eurovision, wooowooowooo!

Pusshej som man säger ibland!

ps. Som en parentes, för jag tror inte att den som jag syftar på orkar sig hit om nu han läser numera. Jag har inte frågat. Men ja, det är svårt att vara kall och dissig och verka dryg. Det kommer inte naturligt. Jag vill inte bli av med dig. Jag vill inte. Och jag vet att du INTE känner likadant. Men story of my life story of my life let's just say it's a fork and a knife för att avsluta med ett Millencolin-citat istället för alldeles för mycket känslomässigt dravel.Hur stavas dravel? Äsch. ds

Try to say something that matters

Idag är det en dag jag ska fira. Idag har jag jubileum. Jag hinner inte förklara allt, men idag firar jag tre år som singel. Jag bestämde, när det var snart ett år, att jag skulle fira men jag missade det. Samma sak ifjol. Det är därför jag sagt nej till alla killar som velat ha mig. "Nej vi kan inte bli tillsammans, jag måste fira min årsdag som singel minst en gång först".

Dagen då jag borde köpa mig en trisslott

Programutveckling. Det var en hård kurs. Okunskapen låg som en tät dimma över våra arma, kämpande huvuden. Tentan kändes omöjlig. Men den här tjejen ville inte göra omtenta. Inte bara för att det skulle vara jobbigt att plugga till den, utan mest för att den skulle förstöra resan till Sundsvall under Kristihimmelsfärd. Så jag kämpade på som ett as under skrivningen fast det kändes lönlöst. När jag räknade fick jag det till att jag kanske skulle kunna få 26 poäng -  på 25 låg gränsen för godkänt.

Men, plötsligt händer det.

För idag fick vi resultaten. Jag gapar fortfarande av förvåning. Jag tjöt som en liten flicka och fnissade. Det var inte bara G, utan VG. Jag hade inte E ens. Jag fick A. Fatta. Jag, som slitit mitt hår i desparation, ätit halva burkar Nutella rakt av med sked som tröst för hur dåligt det gått denna kurs, JAG! Ett jäklans A! Nästan är det ett skämt!

Och söta Jenny blev tårögd över sitt G. Jag är så glad för hennes skull! Hon om någon förtjänar att slippa omtentamen, det lilla livet.


Till och med gladare än här!

Angående igårkväll

Jag var nog ganska odräglig. Vilket jag skäms över. Men det är så det går när man får höra av en av sina nuförtiden viktigaste människor att "du är kul när du är full".

You shine brightest of them ALL!

Planen var:
Dricka Cosmo med Caz.

Utfallet blev:
Fylla, vattenpipa, känslor som har svårt att uttrycka sig under berusat tillstånd etc, men det var jävligt sköj :D Nu Smala Sussie!

ps. Cazz är jävligt bra.  Den tjejen är alldeles underbar. Jag älskar henne. Hon tar fram det värsta och det bästa i mig. Bra tjej. Mycket bra tjej.

Casandra Gustafson, jag älskar dig, okej?

Du vet att du är beroende av att blogga när du...

...skriver ett inlägg när Cassi (<3!) är här och hon och du och korridorare har det bra i nya sofforna med Cosmopolitans.

Good morning good morning, it's great to stay up late

Så kallat storhetsvansinne och egoism är mina dåliga sidor just nu. Jag har en stor levnadslust idag, det måste vara regnet och morgonsolen. Jag längtar till eftermiddagen och jag längtar till kvällen. Ikväll kommer Cassi.
En bra morgon är en morgon med Ring så spelar vi.
Och jag tycker om att få sms så tack ändå även om det inte var till mig :)

It aint my job to fuck you on your birthday

Jag var trött och lämnade mina vänner innan dansen startade. Av två anledningar tog jag inte bussen, utan påbörjade min färd i mörkrets regn mot Flogsta. Den ena anledningen var den fest som jag sett skulle vara i mitt hus. Jag är världens tråkigaste människa, jag gillar det inte.

Uppe i korridoren hade Elsa bakat bröd som hn bjöd på. Vi drack grönt mintte jag köpt idag och pratade lite. Den typen av korridorsliv tycker jag om.

Sars & Muttab.

Det finns många anledningar till att inte längta till Juni. Men det finns en, eller två snarare, anledningar att längta så mycket att det gör ont i hela kroppen.

Once a failure always a retard

Den här grejen som vi kallar diet i denna blogg, den går ju inte så bra i ärlighetens namn. Men vi får poängtera att det är nyttigt för min del att skapa en medvetenhet om problemet. Jag vill inte äta godis och kakor och dricka läsk varenda dag. Jag vill inte dricka mig berusad två gånger i veckan. Jag vill inte. Så småningom kommer jag ha förmågan att låta bli. Jag lovar.

Angående boken som jag glömt varför jag tog upp

Om det förresten var någon som undrade så hade jag rätt. Författaren var Maria Gripe, ena boken heter Tre trappor upp med hiss. Tack och hej för today.

alright, pay, then I'll sleep by your side

När man skickar fyllesms kan man skylla på att man var full. När man skriver ner sina uppriktiga känslor och skickar iväg är det lite svårare att ge en förklaring till varför.

Heaven holds a place for those who pray

Tur att jag inte är med i Robinson för det här med pakter.... Jag kan inte hålla det. Men jag skyller på pressad situation.
Det är jag och burken Nutella igen.

Just like I know that it would

När jag cyklade över gatan kom det en skata och korsade min väg. Den var en bit framför så det var ingen fara att den skulle kila fast sig i mitt hjul så den dog och jag dog. Jag undrade varför den hade en sån jäkla fart. Jag tittade. Den hade stannat en bit ifrån. Den satt och åt en mindre fågel.

Världens sämsta karaktär

Jag har glömt berätta en sak. Jag går på diet. Nej, jag försöker inte gå ned i vikt, inte en sån diet. Men det är lättare att kalla det diet än att säga

"jag har slutat äta godis och kakor och läsk förutom om någon bjuder då tar jag emot för det är oartigt att tacka nej, det har Maria Gripe skrivt (var det hon? Boken om en som gillar Olga.. Eller är kompis med Olgas dotter Marion. Vad heter dom böckerna?), och jag försöker också dra ned på alkohol, inte för att jag har ett problem, för det har jag inte, det har bara varit lite ofta och mycket här kring slutet av april och början av maj."

eller hur?

Och eftersom jag tror att Jenny sällan läser min blogg så ska jag erkänna saker. (Vi har en pakt men hon är seriösare än jag, den söta tjejen)

Jo det är så här. Ikväll kommer jag dricka öl. Igår åt jag kakor och godis. I måndags drack jag läsk. I söndags åt jag en kaka. I lördags åt jag flera kakor och drack läsk. I fredags åt jag glass till frukost.

Egentligen vet hon redan om det. Utom ölen. Och till helgen kommer min personliga bartender hit och vi ska dricka cosmopolitan och sex on the beach, såe...

Men vafaaan?

Jag hittade en lägenhet med hyra på 3335. Helt okej, jag skulle klara det. Den hade schysst storlek och planlösning. Den låg i Eriksberg. Den var perfekt. Helt alldeles underbar. Jag intresseanmälde och fick plats...135.


Och nu, när jag loggade in igen, är jag nere på plats 149.

Valborg igen - i tyska kamerabilder!

           
Här har vi mig och den farliga drycken. Men den var god. Ja, just det, Kvalborg var detta!              
                    
Sofia och jag och en Magnus (en av tre denna dag!). Och baguetten som aldrig tog slut! (Jodå. Tre timmar!)
         
Och 1 maj. Kristoffer och jag när jag slutat vara alltför sliten. Men varit hos Janie och på tivoli och blivit sliten igen.

Bilderna är förresten tagna av Eddi och Hamed. Jag tror faktiskt att det är okej att jag snott.

I said I wasn't gonna lose my head but then pop goes my heart

Först av allt, ta inte detta för seriöst. Okej? Bra. Fortsätt!

Det finns en tjej på Ica, hon är snygg. Först tänkte jag att hon sminkade sig för mycket och var en sån där tjej som är dryg. Sedan hjälpte hon mig med en retur på posten. Hur gullig som helst var hon. Sedan dess försöker jag ta hennes kassa när hon jobbar, även om det är mycket kö där. Idag var jag där och köpte två varor (citronsås och mjukost) och jag valde hennes kassa. Det blev min tur. Hon sa hej. Jag kraxade fram ett hej. Jag tittade upp från slå-in-din-kod-efter-att-ha-dragit-ditt-kort-apparaten (terminal heter det va?). Hon log åt mig. Hon frågade om jag ville ha kvittot. Jag pep fram ett ja. Jag fick kvittot. Jag tog min saker och gick och jag slängde kvittot. Men jag kunde inte säga nej till henne.
För att förstöra mitt eget inlägg så ska jag förklara mig. Jag brukar fastna för personer. Och vilja att de ska tycka om mig. Inte på det sättet. Bara ett sätt. Jag hade det med Janie, jag hade det med CamillaZ. Så. Det är inget sånt.

Wake me up, hurt me, you have too!

Nu har det hänt. Jag loggade ut från fb för att plugga. Kanske är det gifterna som försvinner ut ur min kropp som gör att jag ser klart på livet igen. Kanske. Kanske inte för jag skriver ju här nu. Oj oj. Men än finns det hopp!

Boendebekymmer

Jag har så svårt att behärska mina känslor. Nu fick jag reda på att allt med rummet som verkade ha löst sig så fint inte alls har löst sig så där fint som vi hade hoppats.
Helst av allt vill jag hitta en liten lägenhet att bo i, men det är svårt. Speciellt till hösten. Om jag inte får tag på sådant boende vill jag bo kvar här, men det kommer jag inte få om jag inte har världens tur, för man får inte överlåta rum så som vi trodde.

Nu när jag skriver det här är det mest för att själv få lite perspektiv och förnuft på och in i det hela. Kanske håller jag på att lyckas eftersom jag ju kan bo här till slutet av augusti, om det är så, och försöka få tag på detta rum så som jag blev tipsad om. Fram tills dess kan jag ju söka på egenhand... Annars kanske jag, om jag nu inte hittar eget nån annanstans, få tag på ett rum i samma korridor. Det vore ju en lösning.

Kan ingen som är trevlig komma och säga "Hej, jag behöver en kombo (alltså kompisboende) till min lägenhet i Uppsala (helst Eriksberg för det vore bäst men det går nog inte). Vill du bo med mig?"

Boy we've had a real good time and I wish you the best on your way

Ledsen att jag inte är riktigt här så ofta nuförtiden (bara en gång om dagen, alltså. Shit. Borde blogga mindre). Jag har ett upptaget och bra liv just nu, inte ett upptaget och dåligt liv. I det senare så hinner jag med blogg eftersom jag inte vill hålla på med det andra.

Nu ska jag till skolan. Gröten gick nästan ner!

I feel sure, I've been here before

Jag har dyslexi. Inte när det gäller vanlig läsning och text. Utan när det gäller människor. Jag kan inte läsa av människor speciellt bra. Ibland är det så illa att jag inte ens kan läsa mig själv. Som nu, jag har ingen aning om hur jag egentligen känner. Jag är rädd att jag hittar på en massa saker. Eller alltså läser av dom fel. Och det är som att när man väl går in genom en dörr smäller den igen bakom en och går i lås och man kan inte komma tillbaks.

En del av Valborg

Okej, har jag nämnt att min Valborg började vid 11 och slutade 07? Det hinner hända ganska mycket på så lång tid, ska jag säga. Men ska försöka orka delge lite.

Det började med Forsränning i Fyrisån. Titta på alltså. Med Sofia på ett tak till slut.

Eftersom det var så mycket folk och vi kom dit så sent såg vi inte det bästa - när de ramlade i. Men vi hörde det i alla fall och såg grodmännen hoppa i.

Sofia tog senare fram såpbubblorna och de var bra.

Efter detta köpte vi saker på Hemköp och gick till Ovandahls (jag tror inte de stavar sitt café så) för toalett. Vidare till Ekonomikumparken. Efter många om och men hittade vi våra tyskar och skåningar, och jag var förbi Jenny med men de flesta från det gänget var iväg på galoppen. Trots min Kvalborg så emottog jag denna dryck igen. Farliga grejer!


När vi skulle kila såg jag att Magnus var kvar och jag skulle egentligen bara säga hejdå men de skulle vidare och vara med om Mattes första fylla. Jag kunde inte motstå så jag hängde på. Jag vet inte hur jag tänkte men på dessa upplevelser har jag inte några bilder. Men på vägen träffade M några vänner och det var alltså en av dom som var "Kille" i tidigare inlägg. Jag bjöds på vin ur box, skulle gärna vilja se hur de bilderna blev...

Matte var en trevlig fylleprick, så det är ju bra! Jag behövde åka innan 20 för att fixa mig i ordning för utgången, och alltså inte för att uppdatera blogg och facebook. (Det går rykten om mig i Rånäs OK, först sitter jag ner i skogen och sedan ska jag skriva på facebook. Ajaj).

Och utgången, den var bra trots dålig musik. Här en bild på Sofia:


Okej, vi stannade till 01. (Och just det, bartendern Stina var bra bäst.)

Men inte var kvällen slut här, nej efterfest hos Helena väntade. På vägen dit fick jag kaffe och dröm. MUMS.

Hos Helena hade vi tre singeltjejer varsin kille utlovad. Min som hade prefixet snygg- till sitt namn, var inte så snygg tycker jag. Men han somnade ändå så inget hände. Säger det något om hur kul jag är då eller?

När hon närmade sig 05, och alla egentligen sov, gick jag och Lovisa ut i köket och åt


(Jag tog även bilder på oss där man ser ansikten, men. Nej. Nej nej nej nej. Klockan gjorde att man inte var så snygg. Alls. Speciellt inte jag. Men det är okej.)

Jag vaknade vid 06 ungefär och mådde apa, så jag samlade ihop mina saker och gick till Stadshuset (och insåg hur långt vi gått dagen innan), tog bussen till väg 55 och hoppade ned i säng, men min ÖoB-hink bredvid. Snipp snapp snut så var Valborg slut.

Svårt att hålla mig borta

Det var visst en luring där i inlägget innan! Jag tänkte bjuda på en grej från Valborg. Jag härmar mina idoler med ett så kallat härligt ögonblick:

Kille: Är det här din flickvän?
Magnus (med väldigt mycket eftertryck och jag tror även ett skratt): Nehej!

Jag känner mig smickrad!

Hallå eller!

Jag är ju i Brottby denna kväll och natt. Skönt med lite mat som inte är snabbmakaroner och falukorv (även om det är kalas) och fotboll på tv. Jag har sprungit idag. Det var lite för jobbigt fast jag bara hade 4890 meter. Imorgon är det medeldistans och alltså kortare - 4400 meter. Haha, lite löjligt. Men tekniskt sett är det ju skillnad, eller ska vara i alla fall.
Okej, slut på orienteringssnack. Och slut på allt snack, för idag.

Till alla som vill ha stalker-koll på mig

Jag förstår att ni vill höra om Valborg. Men jag orkar inte. Vi tar det en annan gång.

Och så en uppdatering om helgen: Ingen utgång ikväll. TUR! Jag är så sjukt bakis att jag har svajiga ben och noll koll och det finns inte i universum att jag skulle orka tre kvällar på raken.


Och hur kan jag ha haft mage att påstå att Stockholm inte är fint?

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0