Jag kom på en sak

Imorgon har jag repetitionslektion 9-12, sen ska jag stanna till 14 och plugga vidare. Snabbt hem till Yordakojan (eller vad nu lägenheten får för namn) och 14.30 hämtar Jenny upp mig med älgen. Vi ska till Ikea, och handla lite mera. När vi kommer tillbaks hem till mig kommer det några över på middag.

På fredag ska jag på lite mer repetitionslektion, sen far jag ned till Brottby och Tjejkväll med orienteringsklubben (vi blir fem..). Sen är det lördag och tävling i Alunda, fint med mer orientering! 16.30 börjar faddersittningen, med temat Finlandsfärja så jag och Karin ska så klart ha orienteringskläder på oss och åka till Jukola. Detta håller på till 01, men frågan är om man vill stanna så länge, för söndag förmiddag måste det pluggas på, innan kl13 då det är fadderutbildning i några timmar. Efter det ska jag, Sandra och Astan äta middag och planera vårt faddrande. Sen ska jag och Cissi plugga lite till.

På måndag skriver jag omtenta i Elektromagnetism. Sen ska jag väl leka med de nya ettorna. På tisdag och onsdag är jag ganska ledig på dagen, men på kvällen ska jag den ena dagen jobba på Gotlands pub. På torsdag eftermiddag åker jag till Ö-vik med Upplands USM-trupp, och är där över min  F Ö D E L S E D A G  D E N  2 7 : E  A U G U S T I och kommer hem söndag kväll. På måndagen efter det börjar mina föreläsningar och sånt, samtidigt som det ska faddras på kvällen. Och på fredag kväll ska jag servera. Lördagen blir fest, söndagen blir också fest. Fast orienteringsfest, ska titta på finalen av UNT-cupen. Sen är det söndagkväll och då borde jag ha födelsedagsfika.


Kommentarer
Janie

Upptagen tjej, ibland är det roligt att ha mycket saker på gång :)

2010-08-20 @ 11:59:37
URL: http://janienystrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0