Idrottande

Nu är OS snart slut och man kan börja fokusera på egen träning igen. Usch vad jag slarvar. Men jag har fortfarande dåligt med motivation. Nej, jag har inte börjat fundera på mål. Ännu.

Next Netz

Idag kommer Linnea hit!

Grattis på 1årsdagen

Oväntat gott

Majsplättar.
En burk majs med spad, lagom mycket mjöl, ett eller två ägg beroende på majsmängd, en skvätt mjölk och valfri krydda.

Klicka ut två skedar per plätt i en stekpanna. Stek på värme 4 av 6, i lite fett. Vänd när "smetdelen" är hyfsat fast.
Ha till valfri annan mat. Typ kött. Jag tog två plättar och salami emellan dom. Oväntat jättegott. Och kostar typ 15 kr för tio plättar inkl salamin. Den du!

(Nackdel: Tröttnar snabbt på plättarna. Men de är mättande!)

Snart med i A-laget!

På lördag planerar jag att hänga på låset på Systembolaget i Svava. Det känns ju... stabilt.

Ska jag bli kapitalist...? :O

Jag börjar tycka det är helt rätt att en civilingenjör tjänar typ 30000+, med tanke på hur mycket mer tid en teknologstuderande lägger än vissa andra studenter. Och alla som läser Mätteknik borde få mer i lön. Trist kurs.

En fråga

Hur många kårleg ska man ha egentligen? Nu har jag tre. Plus ett studentkort....

Mat

Jag storhandlade idag, för 197 kr. Det är ganska bra jobbat.

Uppdatering

Min mage är fortfarande lite tokig. Gör ont och har sig. Det är dumt.
Jag och Jenny tittar på utlandsresor till påsklovet. Jag vill så gärna, och jag har
råd fast jag inte har råd. Nej, hej hej.

Vuxenpoäng eller snålhetspoäng?

ICA maxi ville ge mig fullkornspasta, en matlåda, disktrasor och glass alldeles helt gratis. Jag är inte den som är den (jo, det är jag) så jag åkte dit för att ta emot gåvorna samt köpa lite annat. När jag betalat kollar jag på kvittot och ser att jag fått betala för disktrasorna! Det blev ett klagande och jag fick 15 kr. Annars brukar jag alltid strunta i det... Vuxenpoäng eller snålhetspoäng?

Små små steg

Igår bröt jag ihop av allting och låg i min säng och grät. Jenny sa många kloka saker i sina sms till mig, men jag kunde inte ta in det förrän idag. Mycket kommer faktiskt lösa sig. Jag ska inte ha panik. Men jag ska inte heller pressa mig själv att klara av allt på en gång. Det är okej om det går lite långsamt. Det är okej.

Jag älskar tröjan som inte är min.

Lovisa hittade en kofta när vi var ute. När jag skulle gå hem bad hon mig ta hand om den. Så jag tog den med mig. När jag några dagar senare pratade med henne om den hade hon glömt bort den. Men jag tvättade den och la den att vänta på att överlämnas.

Idag hade jag en "vad faaaan ska jag ta på mig"-dag och trots sovmorgon i hundra år och timmar av göra inget alls så fick jag tidspress. Så såg jag koftan. Tog på mig den. Och jag är kär. Hela dagen har den varit min och den är underbar. Så himla skön. Jag vill ha den kvar. Jag vill jag vill jag vill! Men det är Lovisas nu.

Jag kände mig lite som... Nina? ;)

Idag ramlade jag med cykeln. Det var första gången i vinter. Men det är väl okej med tanke på att jag hade tyngst ryggsäck och en bandyklubba på styret och inte fullt fokus.... Det jobbiga var att komma upp igen. Hamnade i en sluttning liksom, på rygg. Alltså ovanpå väskan. Låg och sprattlade ett bra tag. Snöigt blev det med. Jaja.

Det var kul att spela bandy idag! André, Niklas, Johan T, Olof, Andreas och jag. Jag var i en helt egen division, och ramlade även här. Massor av gånger. Det är tur att man är ung.

Håll ut, en dag till!

Ledsen, Uppsala. Mamma är trött. Så jag åker härifrån 06.10 imorgon istället. Förbannat tidigt. (Fast å andra sidan, får gå upp typ 2 timmar tidigare men får 2 h längre sömn. Mmmm... Sömn.... ZzzzZZzz...)

Ni kan kalla mig Super-Camilla

Jag är en superhjälte. Det är sant!
Men vad är då min superkraft, undrar ni. Enkelt. Jag kan genom att kasta en blick på pastan (snabbmakaroner, skruvpasta, spaghetti, you name it) avgöra huruvida den är klar eller inte. Tufft va?

En 12h-dag

Schemalagt 8-17 och en inlämningsuppgift som tog alldeles för lång tid. Sånt kan få dagen i skolan att bli lite väl lång...
Jaja. Värt det i alla fall, jag får ju en riktigt ledig helg :)

Rekommenderat

Förvisso gav de tända ljusen lite film-självmords känsla, men i övrigt var det bara mysigt med skumbad och ett glas rött kravmärkt vin.

Fredag kväll

Ikväll blir det friskis med Janie. Det är allt. Förbereda lite inför att Cassi kommer imorgon och kanske packa lite. Mer blir det inte. Förutom om mina grannar låter. Då åker jag till V-dalas pub och sätter mig ;)

Fail

Och här sitter jag med ett glas cola, och med två i magen. Jag har bara-godis-och-sånt-på-helgerna. Det går bra i vanliga fall men idag sprack det. Och det gör ont i magen av sötsaksovana. Jaja.

Vinkeln i grader... Nej, inte Celsius.. (asch. tokigt internt!)

Jag lever, för den som tvivlat.
Men inte så mycket mer. Och kommer dö framåt fredag kväll men det är alldeles lagom för då har jag tid med det. Sen får vi se... ;)

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0