Samma hand som smeker samma hand som slårDet var löjligt bra ikväll. Jag tog mig en snackis med Mange Johnson (randig) och köpte ett linne. Mest bäst.

Hej hej inte sommar

Ibland bör man ta tjuren vid hornen. Inte fega ur. Calculus, du srämmer inte mig. Nu ska jag kolla hur du vill att man parametriserar, sen ska du få se!

Igår var det "Go'a bitar" i Jonte a.k.a dansmongots penthouse i Rackarberget. Vi var fyra spexare, en spexfadder och en övrig som förfestade med youtube och annat i Majklockan. Framåt senare styrdes kosan mot utomhus och vi anlände till det minst sagt överfyllda spektaklet. Vinylspelaren var paj så de go'a bitarna blev inte i dansbandsgenren utan mer.. vanligt.. istället.

Bert Karlsson snodde en flaska ur en (smådryg) tjejs väska.

Fördelarna med att börja 8 och sluta 10

Man hinner tvätta, fika med sig själv, duscha, handla, titta i affärer, jobba 1.5 h GRATIS och komma hem halv sex. Det är fint det.

Som en smäck!

Det verkar som om jag kommer ha T V Å veckors påsklov.

Hm...

Den där killen jag såg, som fick mig att skriva detta inlägg, han stod i samma 9kvm-rum som jag idag. Jag fick återigen panik och ställde in min matlåda i micron och sprang ut därifrån.

Jag älskar det.

Det här är typ det bästa jag har hört. Någonsin. Jag vet inte var jag ska ta vägen. En lycka och en sorg, allt på en gång.


Nästa helg...

...kommer bli hektisk.
Fredag kväll är förvisso ledig, men lördag ska jag jobba på Lördagsfika, efter det kommer Cassi upp (<3!!) och vi ska med mina vänner till V-dala på Velvet och Daniel Gilbert, men frågan är hur länge det går bra att stanna på kvällen för på söndag är det Tränarakademi-träff i Haninge och det börjar någon gång (nähä?) och slutar på måndag kväll!
Härligt!!

Framsteg

Jag är en eller två gånger ifrån att kunna laga köttfärssås från en höft!

Tågpinsamhet

Igår på tåget:

Jag går på mitt X2000 i Mjölby. Eftersom jag gillar tysta tåg när jag reser själv hade jag bokat tyst avdelning. Kylan gjorde att jag läste vad för vagn och plats jag skulle ha snabbt innan biljetten fick ligga i väskan igen. Vagn 3 plats 5.
Jag kliver på. Det sitter en kille på min plats och sover. Men det är min plats. Jag petar på honom. Ingen reaktion. Jag petar på honom igen. Han vaknar och tar ur sina öronproppar.
-Hej, jag har bokat.
-Va?
-Jo jag har bokat, du sitter på min plats.
-Nää det tror jag inte, är du säker?
Jag börjar tvivla och börjar öppna min väska.
-Nu börjar jag bli osäker... Oj. Förlåt, jag hade fel.
-Det är lugnt.


Min plats var plats 7. På andra sidan gången. Pinsamt. Småsint. Oj oj.

Årets (hittills) bästa händelse(r).

Jag har varit praktiserande kursvärd i Småland på en Gruntränarutbildning, steg 1 (grön-vit-gul), i orientering i Aneby, Småland. Mycket att göra, mycket energi gick åt... Men så mycket energi jag fick med mig hem ändå! Jag har varit galet effektiv denna 1 h jag varit hemma. Det är fint.

Jag känner mig själv för väl

Vem kunde ana att jag var så smart att jag faktiskt la den i innerfacket i väskan när jag packade, och inte bara slängde ned den?

Klant

Jag har förmodligen tappat bort min SportIdentpinne. Det var ju jäkligt dumt...

Ensamheten

Den opåtvingade ensamheten är underbar.

Hej Hå!

Jag lyssnar på Christopher Sanders album på Spotify (vem kallar det för "Spottan"..?), och ska ge det ett utlåtande. Jag älskar ju Hjärtat slår sällsynta slag, men kanske blir förhoppningarna på resten lite för stora. Och för den som inte visste så är ju Christopher Sander sångare i [ingenting].

Flervarre, mek och mät - skola det.

Nä, om man skulle ta och räkna lite på ellipsoiderna igen kanske.. Eller repetera mek, eller kolla i det omöjliga mätteknikskompendiet? Ja. Men det är kul att vara igång igen iaf.

Dagens.

När jag stod vid micron kom min bordsherre från en gasque och la en hand på min axel och småpratade med mig, det var fint.
När jag var på väg dit, till micron på Uthgård, mötte jag en god vän och vi kramades och tyckte om varann. Det var oxå fint.
Ja, hela dagen ute på Pollax var fin.

Vad som däremot inte var fint var kvällens träning. Idag köptes kort på Friskis och Svettis. Karin lurade med mig på Puls medel. Aldrig igen. Saknar man koordination är det kört. Usch. Jag ville springa gråtandes därifrån, men intalade mig själv att ingen skulle se mig genom de stora glasrutorna. Uscccch. Low moment.

Tisdagsdikt

Tyck synd om min mage. Den är inte riktigt som den ska,
och varför, det vet inte jag.
Kanske fått för lite mat, kanske fått för mycket?
Kanske var det köttbiten, som svaldes i helt stycke..
Är det för att jag börjat träna igen?
Som du gör så ont, lilla magen?

Friska Viljor på V-dala


Raggningsknep

Igår var det en kille som raggade på mig på ett bra sätt. Han kom fram till mig när jag ställt mig längst bak för att jag inte ville trängas framför scenen längre och frågade mig en massa frågor - notera att enkäter och formulär är nästan lika roligt som kontorsmaterial för mig. (Jag älskar kontorsmaterial).

Sen när vi pratat ett tag så sa han att det var trevligt att träffas och vi ses och sprang iväg. Men han frågade om mitt efternamn så jag anar en friend-request på Fejjan kommer inom sinom tid. Mycket bra taktik. Otur bara att han inte alls är min typ.

Snart klar!

Nu är det bara mitt rum och en allmän dammsugning kvar. Sedan är det klart. Badrummet var inte skojigt kan jag lova. Varken jag eller roomien tycks ha gjort något åt golvet på 6 månader. Inte okej.

Kanske är det dags att lämna städämnet nu. För så intressant är det inte.

Igår myste vi hos mig innan Velvet på V-dala

Note to self: Storstäda inte före fest. Gör det efter...

Att rengöra en ugn

Det är ändå ganska kul att rengöra en ugn. Men jag kommer ha träningsvärk imorgon i armarna!!

Kaffebryggaren <3

Kaffe gör mig antingen glad och mysig eller alldeles nervös. Nu är jag nervös.

Lördag morgon, typ

Operation storstädning fortskrider. Fortgår? Fortsätter. Med Vinterstudion i bakgrunden hela dagen. Bra det.
Igår tittade vi på Twilight I och II hemma hos Jenny. Kommentarer överflödiga tror jag! Och jag fick massor av kläder. Massor! Himla fint.

Och just det!! Lovisa skjutsade oss och vi blev stoppade av polisen ute i Björklinge! Det var roligt tyckte jag i baksätet, lite spännande och mycket overkligt. Lovisa fick blåsa nykterhetstest och det var negativt, vilket var positivt.

Storstädning

I viss mån kanske jag har tagit mig vatten över huvudet. Jag storstädar. Inte för att jag är klar någonstans... Men det ser ju lite... motsatsen till städat ut. Och imorgon kommer det gäster, så då måste det vara fint nog. Ujuj.

Och jag tog ned kökslampan men jag får inte upp den igen :'(

Bra dag

Spräckt byxan, skrivit ut mig från Norrlands Nation, försökt skriva ut Lovisa från Värmlands, skrivit in mig på V-dala, letat efter bok med Lovisa, varit med Nina hos optikern, satt in pengar på värdekortet (buss), hämtat ut tågbiljetterna till Småland (det riktiga landskapet), handlat på Systembolaget, köpt almanacka och dagbok, låtit bli att köpa kläder på Monki, provat byxor på Carlings, fyndat på Gina Tricot, köpt en drickyoghurt, slitit mitt hår på H&M men kom därifrån med en byxa och leggings, hälsat på Jenny på Hemtex, handlat mat på ICA för 93kr, lagat mat, ätit, tränat hemma, badat, kollat på film, bakat.

Klar!

48 minuter styrka. Min (med viss hjälp från brodern) lista. Samt Coldplay som stretch-musik. Puss puss

Eller ja...

Okej jag ångrade mig jag dyker inte upp på Linnés träning ikväll. Jag ska träna hemma! Ingen roomie och ett hopprep. Uppvärmning och ostört och plusgrader. Låtarna är på ingång. Övningarna finns ju på Internet, så jag kör alltihopa fast själv och antal istället för tid. Prima!

Dags för nya vanor?

Min byxa sprack. Jag provade nya byxor, och fick med mycket möda på mig byxor som var 2 storlekar över "min vanliga" storlek. Så ikväll ser ni mig på Linnés inneträning.

Vänskap och lycka är dynamiskt och inte statiskt.

Jag befinner mig i något slags vakuum och vet inte riktigt när jag kommer ur det. Alla känslor är blockerade. Jag vet inte om jag "har rätt" att känna som jag känner. Man ska tänka på att när man pekar på andra riktas tre fingrar tillbaks på en själv.
Men håll ut, alla, jag ska hitta balansen igen.

Ingen frågade men här är mitt svar

http://soel.devote.se är min favoritblogg. Den är fantastisk, tycker jag.

Premiär för en ny kategori

Jag vann en biobiljett tack vare att jag svarade på en enkät om utnarmmässan. Sweet!

En sak som gör mig lycklig

P3 musik med Olle Garp på fredagar.

Men jag ska inte ta dig och andra förgivet

Jag vet att saker inte alltid kan vara som jag vill att de ska vara.
Jag vet att man ska ta chanser och inte tro att man är huvudpersonen i alla andras liv.
Jag har tränat, ätit och klätt mig fint. Men nu går bussen från Össeby Garns kyrka och jag sitter inte på den.

Ett nyårscitat.

Camilla till Nina:

Om du gifter dig med Jude Law kommer jag vara barnflickan!

Ska man ... öppna dörren? Eller? Nej?

Försök till årssummering men...

Många summerar året och jag har en vilja inom mig att göra det jag också, men jag kan inte. Det har hänt så mycket och att tänka på allt igen skulle göra mig vemodig. Att tänka på allt fint och fult jag varit med om, personer jag förmodligen aldrig träffar igen. Vänskap som tagit slut. Nej, jag kan inte. Vågar inte.
Jag vill heller inte bli överväldigad av att jag för ett år sedan inte hade en aning om de personer jag spenderade nyår med fanns. Och det är som att börja fundera på universums oändlighet. Helt galet abstrakt.

Jag missade visst.

Ja, det var nyårsafton:Och det var klassåterträff med Nv3a:Och det var även en liten promenad:

8:30 förvandlades till 10:36

Ljuger gör jag också.

...

Jag är upprörd, besviken och arg.
Jag är deprimerad, trött och orkeslös.
Jag är elak, jag bryr mig inte och jag är falsk.

Klockan 13 gick jag upp idag. Innan 20 tänker jag lägga mig.

Det är ett nytt år och det är nya möjligheter. Tre dagar har passerat, men kanske ska jag räkna det nya året från vecka ett istället. Då är det imorgon det börjar. Men imorgon är alltid minst en dag försent. Glöm inte det.

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0