En töntig skada.

Jag är skadad. Jag har en vrickning. Vänster stortå. Hyfsat töntigt.

Fadäs

19:03
Stockholm Centralstation
Min stora ryggsäck, vita handväska och vinröda rullväska var på väg hem. Bort från myllret på tågstationen, bort från folket. Längtan efter hemmet fick mig att inte leta efter rulltrappa ned till tunnelbaneentréplanet, första bästa trappa fick duga. Med min vrickade stortå började jag linka ned. Ett steg. Två steg. Sen var den vinröda rullväskan inte längre in min hand. Som en skållad råtta for den iväg ned för trappen.

En man med glasögon sa till mig: Ja, alla sätt är ju bra utom dom dåliga.

Idag var vi äntligen ute på tävlingen

Jag älskar orientering, så det så.

Så länge man har något man brinner för...

http://www.facebook.com/pages/Posten-AB/105756009459161?ref=search#!/profile.php?id=1125420459&v=wall

In your face, Rydström!

Den underbara glädje och lycka som en seger ger är svår att få på annat vis. Djurgården vann mot Kalmar på bortaplan och det känns så jäkla bra.

Mellanlandar

Efter en fin tredagarssemester i Falun myser jag lite hemma med packning och jobb, innan jag på tisdagkväll åker vidare till Örebro. That's all, folks.

Jag är så där härligt efter

Oskar Linnros=Kihlen från Snook.

Jag <3 Posten

Idag ryckte jag in eftersom det är lite folkbrist på min Post. Jag slutade ju egentligen i fredags. Jag tycker så himla mycket om att jobba på Posten. Posten är bäst.

Vad som varit medan jag inte varit här

Jag trodde inte att jag var en sån där som uppdaterar dåligt bara för att det är sommar och fint väder och jobb och sånt där, men så var det visst.


Emelie och Torun

I torsdags efter jobbet (<3) åkte vi och badade i Domarudden, jag, Emelie och Torun. Vi fick även med Blondie-boy och lillen från jobbet. Sen åkte vi till Emelie och gjorde oss i ordning för någon slags utgång. Vi gick till Tommys (vilket gav mamma och pappa ett smärre skrattanfall när jag berättade det för dom).


Torun och jag

På fredagen åkte vi och badade igen, denna gång i Österskär någonstans. Sen, på kvällen, åkte jag till Italien (kan man tro! Men nej, det var hos Cia) och grillade med några finisar. Vi ägnade oss åt en sms-lek, sms roulette eller våghals kallad. Ganska fånig, men jag som först inte ville vara med beslutade mig för att vinna. Vilket jag inte gjorde. Jag lämnade walk-over på att skicka ett "jag säger upp kontakten med dig"-sms till en kille, som jag i och för sig inte pratat med på ett eller två år.


Anton och Madde älskar att bli fotade av mig....

Efter en loppisrunda på Täby Galopp och en liten tupplur på tre timmar åkte jag till Åkersberga för att träffa några av Emelies vänner.


Torun och Palina

På söndagen var vi iväg på två loppisar, sen åkte jag in till stan och såg hur mitt hjärtas lag förlorade på Stadion. Det gjorde ont. På kvällen spontanbadade jag i Långsjön med Jocke, Anton och Madde.


Vårt hem är vår borg, liksom.

Och sen då? Ja, igår var jag iväg till Nordea och blev igenkänd eftersom jag lämnat post där i fyra veckor. Tyvärr räckte inte det för att slippa köa i 45 minuter.. ;) Och när det var min tur visade det sig att Posten inte registrerat mig som anställd i sina program ännu så mitt ärende sket sig... Jaja. Via en omväg åkte jag hem till Jocke på en liten fika i Vallentuna, det var gottis värre, och hemma i Brottby gjorde jag något för första gången på.. mer än en månad tror jag. JAG TRÄNADE! Ett varv på Skogsbergarundan, typ 5,5km, på 31 minuter. Inte helt okej, men det kändes okej.

Så, det har hänt.

Min cykelrunda är 18 kilometer lång, en reklamfri dag.

http://kartor.eniro.se/m/pe60A

Så, nu var det sagt. Jag ska även tillägga att idag var det SOL och 30 grader varmt eller så. Jag var inte Camilla så mycket, mer en cyklande pöl med svett. Men nere i Grandalen var det ganska svalt, även om det var väldigt hett, if you know what I'm saying... (Klartext: Heta målarkillar, men lite lätt blåst.)

Det här är min sista vecka på jobbet, den sista av fyra, och jag har blandade känslor inför det. Jag tycker om det en hel massa, men sommarlov ska inte bli helt fel.

Brottby:t by summer

Mellanlandar

Drar en massage i den där massagestolen. Gött.

Kvällen är räddad!

Antiques Roadshow på tv. Mumma.

:(

Jag fick underkänt på elektromagnetism-tentan och är helt ställd. Kunde jag inte det där?
Arg är jag också. Skitkurs.

Åh, åhå, Åland!

Sommarfest på Åland i helgen!

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0