Semester

Nu tar jag semester. Ses om lite mer än en vecka, kan jag tro. Hejs!

Whisky-provningens baksida/smälla

Jag har lärt mig en läxa. När man är på provsmakning ska man hålla det till provsmakning och inte dricka upp. Jag har mått dåligt hela idag och det är inte kul, inte kul alls. Har inte fått i mig mat, och mina gamla säkra kort Coca-cola och glass har inte funkat.

Nyponsoppa ska jag köpa nu och sen ska jag sova.

FINT

Så där kring när jag tänkt gå och lägga mig vid 21 ikväll fick jag sms från Lovisa som undrade om jag ville äta cheesecake hos min granne. Jag gick över och åt och vi tre spelade kort och det var mysigt och fint och jag tyckte mycket om det. Nu kom jag på att jag ju kan gå på a-klassens lektion i morgon med, så får jag ännu mer sovmorgon. Jag har ju trots allt en influensa att sova mig bort ifrån!

Lalalalalalala

The kisses of the sun were sweet, I didn't blink
I let it in my eyes, like an exotic dream
The radio playing songs that I have never heard
I don't know what to say, Oh, not another word

Musik

ps. Resan köpt.

Sjuk tjej

Min influensa är inte så pass illa att jag gråter av den. Men jag har ont i huvudet, mår illa, är orkeslös, kan inte sova, hostar, är snuvig, har ont i kroppen, kan inte röra mig snabbt, får ont om någon/något rör mig, klarar inte av ljud...
Ujuj.

Svensktoppsjury-Camilla

Nu har jag röstat på Svensktoppen.
1. Devotion - Sanna Nielsen
2. Jag får liksom ingen ordning - Lasse W
3. I'm a sucker for love - Pauline.

Jag kan köpas om någon är intresserad!(Nejdå. Jag tar mitt uppdrag på stort allvar!)

Lördag

Jag mår som en innehållet i en tankbil som just gjort en häftig inbromsning. Slushing tror jag är ett ord som passar bra. Det är engelska. Förekommer i vår Mek-bok. Good to know.

Arbetade idag, kortpass på Gotlands Lördagsfika (9-13). Fikat öppnade 12. 12.30 var i princip alla mackor slut. Extramackor gjordes, men de tog slut de med. Populärt ställe, det där!

Nu borde jag plugga till duggan, men jag är alldeles för trött. Tror jag fått lite järnbrist igen. Och träningen igår, som var bättre än nånsin, gav mig halsont och hosta. Inte lätt att vara liten!

Inte lätt heller att vara bortlovad till två ställen ikväll... Jag får lösa det på något sätt.. :/

Rubrik: Något som "Kurt" skulle säga.

Hör det till allmänbildningen att veta att Karlavagnen och Ring så spelar vi har samma telefonnummer? Och att det numret är 099-110 80?

(När det gäller överskriften till detta inlägg hänvisar det till ett internskämt, om ens skämt, för mig och mina klasskamrater. )

En slags fredag

Coca-Cola, popcorn (modell brända eller blindgångare. Ingen mästerpoppare jag inte..), diverse tv-tittning och -- tadamtada -- Flervariabelsanalys!

Och det är faktiskt inte helt fel. Det är till och med skojigt.

(ps. Jag ska förmodligen inte plugga alls imorgon utan bara roa mig så det är därför jag fixar med dugga-plugg nu)

Jag är ett paket med känslor.

Tacksamhet, glädje, förväntan, längtan.
Besvikelse, ångest, frustration.
Medkänsla, förståelse.
Behov.

En liten "Varför ringer du inte mig senare?"-känsla.
En liten "Måste vara på 20 ställen samtidigt"-känsla.

Suck. Kan det inte bara vara fotboll på tv så jag bara kan bry mig om det?

Håll tummarna för mig!

Nu blir det tenta! Mekanik Baskurs 10p. Ujuj.

Godnatt och lyssna på detta:

Massor med bra.

TRÖTT!

Alla dessa måsten!
Måste diska, åka till ICA och handla, ta ur tvätten... Och imorgon en jäklish tenta. Huga.

Makt.

Det stör mig inte lika mycket när gitarren plinkas på i rummet bredvid, när herr plinkare faktiskt genom Lovisa frågat om lov före.

Jag är utvald!

Det ska bli en ära!

Inte okej!

Nu är jag besviken!
Här har man laddat upp inför Fotbollskväll med bästaste Mackan - och så är han inte med. Illa...

Behöver jag ens förklara varför det är snyggt?

Vetenskapens Värld gästar Åmål och bakgrundsmusiken är Broder Daniel med Whirlwind.
Snyggt!

Jippie!!

Min favoritkassörska är tillbaks på ICA Väst!

Minns.

Karlbergskolans förskola. Köket. Uppläggning av mat, stordisk och pop ur radion. Tegan & Sara minns jag bäst. Det var fint. Det var riktigt fint.

Jag är lycklig igen!!

ÅH JAG MÅR SÅ HIMLA BRA!!!

Bah.

Jag är hyfsat jätteseg idag. Så det blir nog allt lite te, lite tråkigt kompendium och en, som jag nämnt nedan, allsvensk premiär.


Men.. klockan 16? Vafan...

Nu börjar det.

Idag inleds årets Allsvenska. Jag är spänd, jag är förväntansfull och jag är nervös. Hur ska det gå för DIF? Hur ska det gå för alla andra?
Imorgon klockan 14 smäller det. Häcken-DIF. Full fart framåt.

PAUS

Idag får tentor-plugget en paus och jag ska jobba på Norrlands och servera på någon uthyrning. Jag tippar på att jag kommer jobba från 12-24 och få typ 200kr. Hoppas det blir kul i alla fall :)

Tillägg

...och med LOVISA!!!

Det var det för nu?

Jag har skrivit på min Mättekniksrapport i 40 minuter. Nu vill jag inte skriva mer. För jag bryr mig inte om detta ämne. Mätteknik är tråkigt. Jag vill bara klara kursen, inte mer. Nu ska jag belöna mig med att åka in till stan med buss och sätta mig på nation med två klassisar och en övrig och titta på lite.. lite... CHAMPIONS LEAGUE! Wiee :D

Min framtid.

Jag öppnade det röda kuvertet och konstaterade att jag har så jag klarar mig en månad som pensionär. Bra ändå av någon som egentligen aldrig kunnat kryssa i rutan Arbetar istället för rutan Studerar.

Men jag vill ha värme!

Utlandssemestern. Vi var in idag igen på resebyrån. Fortfarande är priserna för höga. "Vänta en vecka". Jahapp. Då får vi väl göra det då. Vänta vänta vänta.

Sånt som gör att jag tror jag ändå betyder något för någon fortfarande

Att en vän man lärt känna på Matte I på SU hösten -08 och bara läst en termin med, och som man inte träffat på nio månader fortfarande bär det halsband man gav henne på hennes födelsedag.

Tentaplugg ja.

Camilla: Emelie, säg en bokstav.
Emelie: Noll!

Vi är duktiga studenter.

I måndags hade vi lab. Det gick bra, tyckte vi. Igår analyserade vi våra resultat. Och såg att de sög. Där skillnaden mellan före och efter skulle vara noll, hade vi ibland 30. Galet. Inte okej.

Så igår, kring 17-tiden, bestämde jag och Fluffie att vi skulle gå på c-klassens lab idag och göra om, och  F R I V I L L I G T  börja kl8 istället för 13. Viss skillnad. Och samma kväll skulle vi även ut och äta, några ur klassen. Sedan ville de andra ha med oss på spelning så vi följde med.

Hemma och i släckt rum kl01. Det var inte direkt så att jag asgarvade i morse kl6.30, eller så...
Laborationen idag då? Jo, det blev ju lite samma sak igen ibland... Fasen. Labhandledaren kolla de och sa att det inte var vi som gjorde fel, så det fick väl vara okej. Jaja.

Men sen kom dödsstöten. SI-enheterna. Jävla skit. Inte räkna i gram när det är kilogram som gäller. FAEN. 30 som fel är egentligen 0,03 och det hade ju varit okej.

Så det är vad min tid går åt till. Bra så ni vet.

En hyllning

Min bror är bra jäkla bra. På riktigt. Jag läste saker han skrivit och han är klockren. Det känns fint att få vara hans syster. Jag minns att när jag var liten tyckte jag det var jobbigt att ha vänner hemma hos mig ifall han var där, för att då skulle de tycka bättre om honom än om mig. Tur att han inte bor i Uppsala alltså...

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0