Camilla <3 Ångströms

...Kan man ju tro!
Entrar minutrarna efter kl8, lämnar minutrarna efter kl22.

Men då kan man undra vad jag då gör här, surfandes efter 23 och med en liknande morgondag att vänta. Kan liksom inte dra ned på något fast jag drar upp på något. Way too statisk tjej.

Språkade telefon med Jocke idag. MYS.

Spindelnät

Joe... Jag hänger ju ganska mycket på facebook i förhållande till vad jag egentligen hinner. Och jag upptäcker saker. Världen blir mindre och mindre framför mina ögon! Det här med folk och nätverk menar jag.
Gick in på en tjejs sida, en som jag läste samma kurs som för 2 år sedan typ. Och boom: Hon har blivit vän med en massa orienterare! Random, men förmodligen hennes nya klassisar eller nåt. Jaja. Jag fascineras iaf.

Business woman! Nästan

På ett sätt gillar jag att livet blivit så hektiskt. Jag menar, hela förra veckan var ju fullproppad. Den här veckan så är det FSR-möte, Internationella studier-kväll (där jag är medarrangör), F-storm, Arbetsmarknadsutskottsmöte...

Kablaaam långt inlägg vare här!

Det har varit en social helg må jag säga.

I fredags var det som sagt middag med Arbetsmarknadsutskottet - vi bjöds på tvårätters och dryck, och det var fint.

Jag, Astan och Cissi gick sedan till ÖG och klubb. Vi köade och kom in efter 12, kände att de 60 betalade kronorna för inträde skulle levas upp till och jag tror banne mig att det gjorde det. Det var riktigt fint.

Lördagen inleddes så där tråkigt som det kan vara efter en rolig kväll, men till 11 var jag pigg (?) och glad igen.

Lovan och jag inledde vår adventsstädning, men med tanke på hur kort vi kom lär det bli städning till 2:a, 3:e och 4:e advent också... Men det julpyntades något ofantligt fint! Kom på besök och se vårt mysiga vardagsrum den som kan!

Sen åkte vi ut till Björklinge och Jenny för lite Singstar (BLÄ!) och mys. Jag hade fått kryptiska instruktioner och blev påklädd och sminkad på plats. Blev ganska söt! Tror dock det inte finns någon bild på't.

I alla fall, in till stan och V-dalas släpp efter Rockgasquen. Vi njöt inte av banden så vi satt mest och snackade. Och när det äntligen blev dansgolv åkte jag hem.

Och slutligen, idag, söndag. Uppsala Domkyrka från 10:30ish och sedan hem till Astan på glögg och peppisar. Det var tänkt att pluggas men det blev dåligt med den varan. Nu är jag hemma i alla fall.

HElg

Jobbigaste (skol)veckan över! "Bara" den fullsmockade helgen kvar! Wooowoowo.

Oj. Typ.

Igår var M A D N E S S.

Föreläsningar, arrangera lunchevent, fixa fram läraren till lektionen, åka ned på stan, fika med long time no see vän (Benjamin från Frankrike som bor i la Suisse nu men i min korre förut), åka upp till Pollax igen, arrangera alldeles för lyckat forskarfika (blev till 23!), cykla hem i snökaos, ta hand om måsten hemma, ligga till sängs 01.

Idag: Upp 6.30 likväl, och klara dagen.

In the moring, you know we won't remember a thing

Oj oj oj vad jag är opeppad på idag. Jag tror det har att göra med bristen på egentid som komma skall. Eller?
Har en dejt nu med min kompis kaffe nu, det är gött.

Jag tror jag längtar till fredag kväll. Efter en hård inlärningsdag med 8 timmars schemalagt, inklusive halvjobba (?) på lunchen med eventet då, så blire... tamtada... MIDDAG! GRATIS! NATION! TREVLIGT FOLK!

(Åh! Nu kom kaffemyskicken. Merci merci)ps. Fejjan har ett nytt chatt-ljud. Hände under natten. ds

Musique!

Jag lyssnar på musik som är ganska dålig och bra på samma gång. Little Marbles. Jag ska lyssna igenom:et, så får vi se. Men, hittills, kasst och fint på samma gång.

Sent omsider. Sent - om cider.Vad hände med Jinx?

Vecka 47

Det närmar sig. Vecka 47. Eventveckan för F. Massor av härliga lunch-/kvälls-föredrag av häftiga företag/alumner, en superkul forskarfika och för oss som jobbar med veckan - en fet jäkla middag på fredag. Känns ganska gött faktiskt.

Och, veckan bjuder på en liten surprise för mig med. Benj ska komma till Uppsala imorgon tillsammans med sin petit amie (stavning?), på onsdag ska vi fika gärnet på min 15-19-lucka. Alltså Benjamin från Frankrike!

Jobbigt

Blööö.
Det är nog så det mesta är, men, mitt i allt blööö:ande så får jag ändå saker gjort. Det är bra!
Jag äger nu en DVD-spelare och en router. DVD-spelaren hade ingen medföljande scartkabel så det måste jag köpa idag. Mycket taskigt.

I AM a robot

Jag har insett att jag är ganska dum. Och att det blivit så på senare år. Det är som att jag blir mer och mer en maskin, i vilken det programmeras hur man typ räknar saker. Teoribitarna och annan sån information fastnar inte.

Och dessutom har jag blivit kass på att ta in muntlig information. Blööö vad med uppförsbacke!

Åhléns har blivit lite mer exklusivt
Och det finns mer....

Duktiga!!

Fokus på:

De som var struliga som unga, gjorde dumma saker men nu, tar tag i sina liv, bryter med det gamla och skärper till sig. STARKT! Heja er!

16 nov 10

Ibland är det nog själva faktumet att det tränades som är viktigt, och inte hur långt, snabbt eller länge det var eller varade.

Och, lärdom från våren 2009: Efter en mental urladdning såsom tenta ska man inte träna för hårt.

Idag var det visserligen "bara en dugga", men, likväl.

Fast... Säsong 2011 är låååångt bort. På alla sätt.

Katten Gustavs hatdag

Nu är klockan 22. Fotbollsgalan är slut, den var kanske inte helt sevärd... Tv4 är inte så bra på det där. Svt och Idrottsgalan, däremot! 17 januari är det som gäller.

Vad mer?
  • Anmälan till FUTF:s eventvecka öppnade ikväll - endast ett event har platser kvar! Sjukt kul!
  • Mona Sahlin sa hejdå till ordförandeposten - jahaja.
  • Den 7-8e december har jag INGET SCHEMALAGT. WOOOOOOHOOOOOO!

Hellooo helgen

Det är så skönt när man har planerat in stress att den plötsligt blir inställd. Idag hade vi schemalagt från 8-17, vilket är en mördardag eftersom man ska ta in så mycket nytt utan att egentligen få tänka själv. Tanken var att jag skulle åka ned till Vallentuna ikväll, träffa Norfen ifall hon hade tid, och åka vidare till Brottby imorgon.. Men Norfen visste inte när hon skulle få sluta på jobbet, och jag orkade inte stressa så där. Så det blev ändrat.

Istället får jag finbesök imorgon vid 12 av mammen och pappen, som ska bjussas på fika (två hemmagjorda sockerkakor och ballerina) och så ska vi på loppisrunda. Sen tar de med mig hem till Brottbyt. På söndag blir det finfin orienteringsträning och klubbdag med VÖOL. Och en middag med Cassi. Innan jag på något vis ska ta mig upp till Muppsala och Köttlåret.

Radiosporten - mitt favoritprogram

Hört på sändningen:

Han är islänning så han får sina utbrott förstås

Varför Erik Hamrén inte är Lasse Lagerbäck

Hamrén väljer att pröva Gerndt. Det skulle inte Lagerbäck gjort. Jag gillar killen med halsduk!

Bildanalys... typ.

Jag tjuvsåg på en tidigare god väns facebook en uppmaning till någon annan att hitta Carl Bildt på denna bild , och jag måste skryta med att jag ändå är riktigt duktig för jag hittade honom bra jäkla snabbt.

Tålamod och karma

Gissa vem som fick lite kärlek av Upplands Lokaltrafik och SL idag! Till Väsby åkte jag för halva priset och på vägen hem helt gratis. Och kärlek kan ju behövas! För idag gjorde det ont att se Djurgården spela fotboll...

Hej helgen!

Jag sprang nattorientering igår. Det var fint. Rodhenloppet. Det är en patrulltävling, så man springer två och två. Jag sprang med Kristina. Vi var bäst! (Fast vi kom trea...)

Sen åkte vi tillbaks till Uppsala och USM-truppen 2010:s avslutning. Barna ville ha pizza så vi fixade pizza. Vi spelade kort, special-jeopardy och tittade på Jude fucking Law i Enemy at the gates. Kanske lite för läskig film för 15-16åringar...

Halv två fick dom sova. Klockan nio var det upp och hoppa alla glada! Alla utom jag skulle på Vinterrejset, helt tokigt att det finns dom som vill springa 8 km så här dagen efter...

Jag ska på fotboll! Wooo!

Anna Linde är hon som har gett mig det bästa ledarberömmet

En ung, klok flicka skrev en gång att

"Orienteringsvännerärlikamedriktigavänner"

Tur att man inte är så klantig...

Skulle springa över en sån där träbalk som finns på parkeringar - slog i knäet, hade hål på tightsen.
Skulle fälla ihop Lovisas paraply - slet av lite skinn på långfingret.

Sen vek sig så klart kaffefiltret så att det kom sump i kannan.

Inget rödvin i klädkammaren

Man ska göra saker för sin egen skull. Men om den bakomliggande orsaken försvinner? Eller om det man tror var den bakomliggande orsaken försvinner?
Jag vet inte.

Det blev jag och Lovan på V-dala. Jag gjorde i princip allt jag kunde för att få någon att vilja gå ut med mig, ut och dansa. Det gick till slut, med mutor. Men. Sen ändrade jag mig. Ingen utgång.

Lovan och jag tog våra fossingar och gick hem i regnet. Det blåste. Äventyrligt. Det var ganska trevligt. Vi halvplanerade rumrundan vi ska ha hemma hos oss någon gång. Det är som pubrunda, fast i rummen. Egentligen mer en korridorsgrej men. Det funkar väl i lägenhet också?

Jag fick reda på Företagsekonomin idag - 4a. Transformen var en sån den med. Och Elektroniken var en 3a. Jaja.

Duktig tjej?

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte. Att jag skulle stanna kvar idag. Och göra nåt bra. Det går inte så värst väl. Hittills har jag inte kommit igång, vilket inte är så konstigt ändå eftersom jag sitter med dom som ska ha START-möte. Men snart ska de titta på film så då kanske jag kan börja. Dock känns det svårt att börja med de nya ämnena.
Oj oj.

Nåväl. Det kanske är en bra dag i alla fall.

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0