FlandraDet här är Flandra, hon håller koll på mig när jag sover. Hon är en riktig vän, Flandra, hon står vid min sida även när jag snarkar och pratar i sömnen.
Flandra är en present från Sandra, och på Flandras halsband står det:

Bara en liten remajnder som säger att jag tycker om Dig!

Flandra och Sandra är rara dom.

En olycka kommer sällan ensam

Min resa till Danmark och Spring Cup, som jag L Ä N G T A T  E F T E R kommer, som det verkar, inte bli av...
Huvudmålet med resan, som kanske inte var tävlingarna utan sällskapet, kommer inte delta. Och vad ska vi dit och göra då?

Lördag

Jag har haft en skön morgon. Vaknade av mig själv vid 8, kändes okej, somnade om och vaknade vid 9. Lyssnade på Ring så spelar vi (vilket är ett måste om en lördagsmorgon ska vara fulländad), läste lite och gick upp 10. Frukosten var lyxig och solen sken.

Sen drog jag till med en städning del grande. Och en ommöbelering i lilla rummet. Nu ska jag bara packa lite, äta lite och åka till Brottby. Gottis.

Fast igår gick inte så bra, igårkväll alltså. Skulle på inflyttningsfest hos Nina men kom inte iväg utan stannade hemma med magsjuka. Wooohoo på den.

Fråga kolon

Hur gör man om man känner att en förkylning ligger och lurar där nånstans men inte bryter ut? Hur blir man av med den?

För övrigt måste jag sluta med min ovana att läsa sms i sömnen. Jag svarar visserligen inte på dom men går runt och är lite sur över att någon inte svarat men se, så hade den det.

Business woman! Inte bara nästan

Idag har jag varit på tre möten. Först ett klockan 9 med en potentiell föredragshållare till arbetsmarknadsveckan, eller nåja, inför arbetsmarknadsveckan. Sen ett lunchmöte vid 12 med vår arbetsmarknadsgrupp. Och nu ikväll ett ungdomskommittémöte för UOF.

Och igår var det årsmöte med orienteringsklubben.

Men, nu är det bara två inplanderade möten kvar den här veckan!

Onsdag

Fem maskiner tvätt bara. Så kan det gå om man inte tvättar mer än en gång i månaden, typ.
Men nu börjar det bli lite brådis med allt. Ska försöka hinna med ärenden på stan (läs Systembolaget) innan dugga i Linjär algebra II uppe på Pollax som börjar 14. Och jag är o-duschad och o-lunchad och har några kilo tvätt i torktumlaren.

För övrigt börjar jag se att varenda helg fram till typ sommarn är uppbokad på saker. Märkligt men egocentriskt.

Orienteringsträning

Orientering är fint det.

Inomhus-ol är helt galet skoj. Man springer i 40 sekunder, typ, och måste vara med hela tiden. Annars står man still som jag.

Haninge centrum

Imorgon åker jag på konferens. Jag har inte packat ännu.
Jag kom hem halv sju från skolan, diskade ett halvt ton disk och lagade middag. Sen har jag bara varit i nån slags koma. Igen.

Den här veckan har ju varit ganska galen. Ganska fullt upp, och mycket stress. Dock är jag tålig på så vis att jag prioriterar saker på rätt sätt och fel sätt och undviker att gå in i väggen.

Men, jag ska kanske ta tag i packningen, som inte är så omfattande. Jaja.

.

Tre koppar kaffe och stress make Camilla panic.

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0