Jag lever.

Jag är helt slut, och längtar verkligen till imorgon, och hela helgen, med lugn och tid. Framförallt tid. Jag vet inte varför jag sitter vid datorn nu, för jag ska packa, och det är ju klurigt!

Smilfinken!

Midsommar

Var minsann städat värre. Mitt lag vann kubben, så klart, vi hade ju Jenny i vårt lag. Men ska man verkligen krokna redan till 20-tiden?

Jobba.

Jag märker att jag inte skriver statusuppdateringar eller blogginlägg om Posten lika ofta i år som ifjol. Men det är kanske lite väl slitigt just nu, igår 3h övertid, idag 2.5h. Jag tror inte det är jag som är dålig. Hoppas att det inte är så i alla fall. Men körningen tar ju liksom mer än 5h för mig...

Jukola 2011

Juuri palannut Suomessa ja tässä numerossa Jukolan viestin. Siksi olen hauska ja kirjoittaa tekstiä, että Google kääntää tekee juuri suomalaisia minulle. Hehe.

Jag fick starta för andralaget, och redan innan det massiva uppförsbacken uppmot startpunkten hade jag vikt kartan och bestämt väg till kontroll ett. Jag vet att det var lite för mycket rundning, men, det var taktiskt. För att komma in i loppet och slippa springa med alla andra.

Två rejäla bommar blev det, men i övrigt var jag ganska duktig och spikade. Farten fanns i benen emellanåt. Men ändock växlade jag som 520:a, missnöjd.

Men mitt lag kom 459:a (av ca 1000 lag).

Sen var det följande av herrarnas stafett, men jag såg bara herrstarten innan jag la mig och sov, och gick inte upp förrän våra herrars sistasträckslöpare skulle komma i mål.

Sol och öl och väntan, bussresa, båt med buffet, bad i simbassäng och vattenrutschkana (med vattenhöjd i bassäng på kanske en halvmeter?), och fest.


Helsingfors


Tröttmössor på bussen tillbaks till Helsingfors.

Lite vemod en kväll som denna

Posten, dag 2

Har börjat sommarjobba.
En del förändringar sen ifjol. Kvarts sovmorgon. Bil. +300 hushåll.

Igår blev det en halvtimme övertid, idag en timme och tjugo minuter. Och då går jag inte ens själv ännu..

Tur att det är skoj!

Beach nej jag menar OL Två lax elva

Idag har jag skissat på ett träningsupplägg fram till vecka 30 och O-ringen. Det börjar efter Jukola, det vill säga 20:e juni. Men redan idag har jag tagit mig i kragen och sprang en mil i medelvärmen.

Jag lyssnar på Ane Brun och det var vad jag behövde.

Men igår var det fint.

Ledsen Camilla

När man gör bra saker får man aldrig cred för det, men när man gör något mer misslyckat får man gliringar. Är det så himla bra?

Orienteringsträning en tisdag i den massiva värmen

Värme + Trött + Insekter => Irriterad och utflippad Camilla.

Igår var jag iväg på Thorträning, eftersom träningsformen (backträning, kontrolltagning, linjeorientering) lockade. Tävlingarna i Hälsingland krävde att man kunde springa i backar men fortfarande tänka, och det lyckades inte jag med.

Men mygg och flugor. Fan vad jag hatar dom, ännu mer när jag tränar och tävlar. USCH!!

Och mer om träningen kommer man kunna läsa i nästa nummer av Skogssport.

Vecka 22

Förra veckan måste ändå ha varit en av de skönare.

Pluggade för syns skull på måndagen på Ångström, innan jag for hem och packade. Lite Rånäs sprint, sen Brottby. Ledig och slapp tisdag, gick till mormor och morfar och hängde lite där. Pratade bl a om tak, sinus- eller trapetsformade.

Sen blev det onsdag och Freddans student, åkte lite limo, och hängde med Öhmän. Det var fint. Och därefter for vi med husvagnen till Hälsingland. Orienterartime!

Det gick mestadels dåligt, men jag har slutat upp med att dra alla bortförklaringar för det skulle ta så mycket tid i anspråk... Men den sista dagen skärpte jag nog ändå till mig lite. :) Lyckades till och med få andra bästa tid till en av kontrollerna!

Sen nu börjar en mindre skön vecka. Tentaplugg när man fått smak på sommarlovet. Blurk.

Grattis Fredrik!

Heja lilla kusin! Studenten!!

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0