Godmorgon!

Jag är trött, förvirrad och... lite ledsen (?).

Men i övrigt så!

Kroppen är ganska så seg efter 6.3 km orientering igår (fast fasen vad fint det var!).

Jag luktar manligt... :(Dumma den!

Ser ju ut som pi!

π
Jag kikar i HM-katalogen och ser en tröja med pi på och blir lite nördigt glad.

Jag köpte min biljett igår

I lite mer än en månad har jag vetat att JAG SKA GÅ på Djurgårdens allsvenska säsongspremiär den 4 april, som dessutom råkar vara FÖRSTA DERBYT mot gnaget. Igår pratade jag med herr Wredh, som ju hejar på fel lag, och han skulle dra med sig bruden och gå han med. Men, som vi sa, förmodligen kommer man bara må dåligt. Dålig plan, frustration, kravaller, polisinsatser, förseningar... Och ÅNGESTEN. Jaja, vad utsätter man sig inte för i kärlekens namn...

Bostadsbekymmer lösta...

...jag har fått tag i en 2a.

Hemma från Åland

Josefins fester på Åland är bäst. Hela vistelsen är helt superb och man vill aldrig åka hem. Från att man kliver av båten tills att man kliver på den igen så är allt som en endaste dans på rosor och jag är så otroligt glad över att vara en av dom lyckliga människorna som är hennes vänner.

Hela tre dagars ledigt.

Det är sällan man som teknologstudent har ledigt. Alltså, riktigt ledigt, så där ledigt att man inte har nåt skolarbete som man borde göra. Men, efter denna period 3, så får vi en fredag, lördag och söndag ledigt!! För det nya börjar inte förrän på måndag. Det är så sköööönt!

Och, som en liten teaser, har jag fått ett samtal som kan förändra mitt liv till det bättre. Ska ringa upp imorgon och får då svar. Åh, lycklig!!

Min mamma och Petter Northug

Mor och far jobbade på Slottssprinten i onsdags. De satte fast chipsen på åkarna, de som håller koll på vem som går i mål först och sånt. Pappa hade en hyfsat lång konversation Anna Haag som han nog var lite stolt över. Men mamma var roligast. Hon berättade att hon inte fick sätta fast datachip på Northug första gången, men den andra var de andra så rädda och tordes inte men min mammi, ropade ut: "Jag vill, jag vill!", och fick sätta fast chip på honom.


Tyvärr plåtade pappi inte mor och Northug, men här har vi henne och Marit Björgen.

Guldkorn

Åh, dom små sakerna. Dom små tecknen på omtanke och att folk bryr sig. Tack!

Fredag.

Jag är sjuk. Det är inte roligt. Det är så olägligt! Mitt i tentaperioden, mitt i hårdträningen inför SM. Men egentligen, när är det lägligt att bli sjuk?

Idag har jag pinat mig iväg på föreläsning i Programmeringsteknik, och tagit mig hem igen. Hemma tittade jag på Bamse och Lilla Åsnan, Skidskyttestafetten och Fuskbyggarna. Och ikväll blir det fortsatt med tv, ingen chans att jag sätter mig med hemska Vågor och Optik nu.

(Förresten lossnar min uppåtpilknapp hela tiden. Jag blir arg på den. ARG!)

OCH!! Ikväll tog mitt uppehåll från whiskeyn slut. Men, den whiskey jag har här hos mig i Uppsala - smakar inget. Är jag så förkyld? Jag känner bara alkohol.

Me and my army!

Me and my army spelade för oss på V-dala igår. Extranumret var With every heartbeat. I efterhand kändes det givet. Men, jag måste säga, att de är väldigt mycket musiker. Bryr sig mycket om att instrumenten är rättstämda.
Men jag gillade det. Och Kleerup kysste

I <3 Posten

Åh. Mitt under en sån där du laboration i Vågor och Optik, ringde Posen mig. Jag har blivit med massor av sommarjobb!! 6-8 veckor. Mycket fint.

Vatten över huvudet!

Haha åh.
Jag är så rolig. Jag anmälde mig ju till natt-SM och sprint-SM på Gotland, som går i mitten av april. Jag tänkte visst inte till. Coachen påpekade att natt-SM är 9.5 km.

Så det kommer alltså vara apsvårt, apmörkt och aplångt.

Men, vafan. Det är ju skoj med orientering. Jag har mentalt börjat ladda genom att ha följande bild som bakgrund på datorn:


Det är alltså en karta över ett område på Gotland. Inte rätt område, men ja, Gotland i alla fall.

Sen funderar jag ju ganska allvarligt på ett litet träningspass på 5 km imorgon före skolan - får se hur det blir med det.

Shalali shalala

Jag har kommit in i en dålig fas. Jag tror det är stressen som gör det. Men på nåt vis har jag ett skydd som gör att jag kan borsta bort all (nästan) tyngd på mina axlar. Jag har lärt mig att inte ta på mig alltför mycket, eller ja, att inte få dåligt samvete när jag säger nej. För jag har insett att jag har ganska mycket engagemang i olika saker.

Dock har jag blivit en sån som har så mycket att göra, att när jag väl inte är i farten är jag helt i motsats till i farten. Dator, spelar spel, sitter uppe för länge. Eller som nu. Jag borde åka till Ångström nu, men eftersom jag inte har schemalagt förrän 10, så tar jag det lite för piano. Det är ju tentatider nu, så all liten tid man har är viktig.Den här bilden är ju ganska out of context, men den är kul. Kanske mest för mig eftersom jag vet allt om den. Eh.

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0