Spretigt.

Hänger i mitt stökiga kök och är sugen på att göra ingenting men inser att det borde pluggas eller städas.

Jag gillar hur jag nu, tre veckor i rad, tränat på morgonen när det givits tillfälle. Men träningen morse är nog den tråkigaste av dom: Löpband 30 minuter.


Den här bilden är från midsommar i år. Före den togs hade jag varit på dejt med O, det känns avlägset på ett bra sätt nu.

Hurra!

Jag utsågs till stipendiat för mitt ledarskap som ung ledare och ska få 3000 kr, och folk gratulerar mig med fina ord. Det är skoj!

Jag är smörig

För nu ska jag baka en äppelsockerkaka till min labgrupp i Reglertekniken.

Jag försöker få tillbaks mitt gamla smeknamn?

Ganska så precis efter att jag skrev inlägget här under, frågade min goa vän Kalle om jag inte skulle komma hem till honom. För det var lite fest där. Erik var där.

Mina planer att diska och gå och lägga mig tidigt la jag på hyllan, och jag åkte dit. Där var det livat. Bland en del annat kikade vi på ett galet klipp, eller snarare en galen man, som finns med häri. Även om det är om fotboll tror jag att en icke-fotbollsgillare kan uppskatta't. Sen bar det plötsligt av till Stocken, och där dansades det och var fint. Kalle och Erik är så himla underbara, personen eller personerna som valde ut oss till Reccespexet 09 har verkligen plats i himlen paxat. GULD.
Och igår var det KWXF-gasquen, och galnaste slumpgrejen hände. Mittemot mig sitter en kille, som frågar om jag håller på med någon sport. Jaa, säger jag, och ber honom gissa.

Han frågar om jag studsade omkring på Slottsbacken kvällen innan. Det slår mig att han ju var med där! Men det slutar inte där. Nej, när vi då pratar på om orientering (WIN när man får det, jag får dock det varenda gång numera, är jag lite enkelspårig?), så känner jag att han är lik Ivar, som jag gick utbildning med och var på ungdomsledarläger i Norge med. Och hur kom det då sig? Jo det är hans bror.

Jag sitter mittemot Ivars bror! Ga-let.

Dessutom hade jag en kille från OK Klemmingen på min högra sida, och snett emot mig sitter en Emma som gick på orienteringsgymnasium utan att orientera.

Sen var det släpp och det var som släpp brukar - man springer mest omkring och träffar folk och hinner inte dansa. Emelie bjöd på skumpa.

Jag är bra på att äta choklad

Alla är bra på nånting. Jag är exempelvis bra på att äta choklad. En marabou-chokladkaka ska ätas som en macka. Nam nam - borta.

Idag har jag lärt mig att äter man en 200 g chokladkaka, får man i sig 56 % av den energi man behöver på en dag. Fast om man även drar en jogg på en halvtimme-timme, så bränner man bort en halv 200 g:s kaka.

Jag har studsat utanför slottet idag i en timme och styrketränat en halvtimme, så jag äter med gott samvete min macka. "Macka". NOM!

Plötsligt fick jag skrivkramp.

Idag har varit lite upp och ned. För jag har gått runt och varit trevlig nästan hela dagen! Och varit glad. Olikt mig. Lite som att jag skulle vara tidspessimist..


Lite till rejs!

För övrigt bodde min babe deluxe Annika här över natten, vi åkte från festen ute i Orkesta till Väsby, tog tåget upp och var i säng 02. Upp 08. Kanske verkar hårt, men arrangörerna på Rejset hade det än värre. Nåväl.

Man ska bjussa på sig själv! Nu ska jag analysera dagen och sova innan det blir imorgon. Jag hoppas på en favorit i repris - mördande styrketräning på morgon före skola, som förstör hela dagen. Låter bra!

Vinterrejset

På Vallentuna-Össeby OL:s årsfest där jag var medarrangör lärde jag mig följande: Det är inte så stor skillnad på att sitta med 11-åringar på middag mot att sitta med 21-åringar på gasque.

Men nu rakt på det roliga!! Vinterrejset!
Fast jag sprang banan Mellanrejset, 8 km. Det var min premiär, och jag var nervös, otaggad, osv. Men det ordnade upp sig och jag hade 2 timmar och 15 minuter av skoj i skogen. Det är alltså en plojtävling, som på samma gång är ganska extrem, det är inte dirket vanlig bana på 8 km. Bifogar ett kartklipp. Och kartklipp blev det, alltså i form av att klippa i karta. Och pussla ihop. Beskådas också nedan.
It's a no-no

Det kanske är fel. Helt fel, och helt otillåtet. Men. Det känns ändå... rätt? Och det är minst sagt oskyldigt.
Om jag får tolka det som jag vill så var det en lite flörtning där. Men det är som sagt om jag får tolka.

Om inte annat är det trevligt att ha nåt annat att tänka på än Kvantfysik, Teknisk termodynamik, Reglerteknik, omtenta i Signaler och System och en uppsats i Energi och miljöteknik. Känner jag.

Thank god for sending demons


Den här bilden är kul för jag tummar upp en dricka som var kass. Kass.

I hur stor utsträckning får man skylla på pms? Det undrar jag. Men jag tror minsann att jag tänker göra det.

Annars så ska jag på handboll ikväll, igen, men den här gången är matchen. Så det är ju bra! Tror jag tar med mig saft till fikabrödet idag.

Och en grej, som imponerar på mig, är att jag numera vaknar när klockan ringer vid 6 och känner att det är fysiskt och psykiskt möjligt att gå upp då.

Mindre arg

Tack för samtalet :)

Arg.

Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen med den ilska som uppstår, den ilskan över hur någon kan vara så rakt igenom falsk, ja, falsk, och behandla en så pass dåligt. Och hur alla andra bara flyter med, låter det hända och inte verkar tycka att det finns nåt fel i det, alls.

Och här ska jag gå omkring med huvudet högt, låtsas att allt är okej. Samtidigt spelar det inte nån roll att jag tycker att det kanske skulle vara okej, för jag ges inte den chansen. Det är ingen som ens frågar. Egocentriska jävla människor.

F:s första dammiddag

Åh, det var fint! Mycket fint.Hej torsdag!

Det är fint att jag tyckte förra veckan var kaos gällande upptagenhet när denna vecka är mer kaos. Men, det är ju som sagt mycket roligt som händer.

Igår skulle jag, Helena och Jenny gå på handboll, en jag träffade på en fest sa att det var en match man inte fick missa. När vi kom till rätt hall var det basket därinne. Men tro inte vi har missat matchen för det! Den är tydligen nästa onsdag.

Istället fikade vi hos Jenny och tittade på Kalle och Chokladfabriken. Jag somnade.

Idag, massa skola och spänstträning och styrka. Så himla kul och nyttigt! Rekommenderas. Varmt.

Den där USM-truppsavslutningsbanketten
Yo me gusta helado, typ.

Thorträning

Jag är helt slut.

Och jag inser att när jag ska gå upp imorgon, kommer jag ligga kvar lite för länge, för då kommer jag fortfarande vara slut. Det är det negativa med en hård träning.

Vadfalls, utropar ni nu (om ni är orienteringsfolk med någorlunda satsning), det är ju viloperiod, hårdträning nu?!

Japps. Vägvals-OL på elljus i Norby. Man springer så snabbt med karta i handen! Typ 7-8 km blev det.

Imorgon blir det plask på centralbadet med Astan.

Vecka 44.

Oj. Vilken jäkla vecka.

Man kan väl säga att den började en vecka sen med Excorsisten och Despicable Me hemma hos Sandra med Jakob, Grim och Astrid. Är det normalt att gråta till barnfilmer? Träffade Nöffe igen.Seg och stressad på måndagen. Späckad dag på tisdagen (med Thorträning, första på en månad).
Men tröttaste tjejen på onsdagen med 8-17 (jag körde 10-17) och bilhämtning 18.20. Hem, i säng, mer eller mindre.

Torsdag, UTNARM, 6.30-18.00, gasque 18.30-02, och sen kanske jag efterfestade och var hemma till 05. Då gick radion igång, eftersom det var samma tid jag gick upp inför UTNARM.

Fredag, inte helt pigg. Hämta projektor, åka till Stockholm, träffa Anna och de andra, hem och vara trött. Sovis från innan 21.

Lördag, banketten, lämnade hemmet före 11, kom hem 12 idag. Sov dåligt. Funderar på att sluta som ledare.

Bästaste

Idag struntade jag i skoliiii igen, och åkte till Stockholm. Där träffade jag Anna. Min äldsta vän, får man nog säga. Vi har känt varann sen 5an. Anna är finsk. Och bor i Finland. Vi har träffats tre gånger nu? Bebisen var med. Viola. SÖTNÖT deluxe. Och Annas mamma och kusin. Alla var som Anna - fantastiskt fina.

Kanske blir utbyte till Finland i alla fall?

Failigt

Idag råkade jag visst skippa Termodynamik-föreläsning, här i mitt nya liv.

Får man skylla på att det först inte gick att somna av okänd anledning och sen inte gick att somna vid 00.04 då granne började spela hög musik?

Undran.

Är det fel att läsa lite Kvantfysik som kvällslektyr?

Orienteringsträning

Okej först och främst: Följande är inte kritik till någon annan än mig själv. Så.

Kartminnesträning. Kartminne. Ve-herkligen akilleshäl. (Jag vill alltid slänga in ett L där efter a.. Alkis. Freudie?)

Nåväl. Det var kartminnes-orienteringsintervaller idag på Thorträningen. Och jag klarade inte av det. Alls. Jag fick en svartvit karta med endast stigar på (och kontrollerna då) som skulle rädda mig mot vilsespringning om jag på vägen mellan kontrollerna skulle glömma var jag skulle (fanns bara karta vid kontrollerna annars). Men jag kunde knappt läsa den. Känns ju stabilt!

Men ryggen, den jäkeln, känns bättre av löpning och hälsenan var tyst!

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0