Saker som gör det värre

Att någon med prefixet "snygg" dumpar en är lite värre än att någon utan nämda prefix dumpar en. Tycker jag nog.
Kunde han inte kallats för idiot- istället? Vore ju faktiskt på sin plats.

Nåväl. Om jag såg rätt kommer det bli lite klurigt att bli vald till Utnarmkå (Uppsala tekn/nat-vetarkårs arbetsmarknadskommitté) nu. Men man gillar ju en utmaning.

Och idag började spexarna sitt nya projekt. Stickning. Halsduk. Jag spenderade första timmarna med att reda ut mitt garn.

Orkar allt!

Jag gillar idag. Idag har varit så fint.

Och en bra sak med att vara sjuk: När man frisknar till känner man sig som stålmannen. Hinner allt, orkar allt.

Gymmat och gjort en inlupp och pluggat ikapp komplex, köpt utrustning för stickning, planerar Avestautbildning...

Typ.

Måndag.

Jag tränade idag, äntligen. Sjukdom suger.

Åreresan gav ju förutom ofantligt många minnen en bitter eftersmak kallad influensa. Men, idag låtsades jag vara helt frisk och gymmade nere på Actic. 48 minuters träning, men det är ju inte aktiv tid det.

I slutet av veckan kanske jag kan våga mig på ett löppass! Om inte annat så blir det väl det på Barn- och ungdomsledarkonferensen som jag ska på i helgen.Söndagsångest men fin dag framför mig

Det är lite som bakisångest men jag är ju inte bakis. Känlsan idag alltså.

Gick upp strax före 12, och på en och en halv timme har jag duschat, ätit frukost, dammsugit, bakat och stordiskat.

Snart kommer spexarna hit, frågan är hur många vi blir men jag tycker så mycket om dom att bara en hade varit kärlek nog!Och ikväll blir det filmmys hemma hos Ylva.

Men jag undrar hur tomrummet ska fyllas när det uppenbarligen inte fylldes av vad jag trodde skulle fylla det.

Lana del Rey

Bild som är värda att visaJag träffade X idag

Det är konstigt det där. Typ ketchupeffekt.

När man plötsligt träffar någon tusen gånger på samma dag. Råkar på varandra, överallt. När man innan inte setts alls. Inte sen i torsdags liksom.


Jag vill sova.

Äter middag som Karin lagat åt mig (hon bor här igen en vecka), men hon själv är borta. Försöker hålla mig vaken. Svår grej men ett måste för bland måstena fanns tvätta.

I natt var en härlig natt, somnade inte förrän 00, vaknade strax före första smset 00.53 och sen fick jag ringa för att reda ut smsen och efter det rog det ytterligare en timme att somna. Därefter vaknade jag en gång i timmen och låg vaken tio minuter. När klockan var 6 och uppstigningsdags fick det vara.

Känns nu. Sömnbrist och influensa liksom.

Tystnaden som uppstår när...

Pratade i telefon med mamma idag. Beskrev för henne hur jag mådde igår, med min feberfrossa och allt det där. Sa att det var hemskt.

M: Så du är hemma idag då.
C: ...nej?

På F får man inte vila.

Kvällsnöje

Lyssnar på han som retades mest i Åres spellista på Spotify, dricker apelsinjuice ur ett vinglas och installerar min skrivare.

Aa just ja, jag kokar en älggryta också. Men den ska stå på spisen en timme så det hade jag glömt lite.

Söndag

Idag är det inte lika sjukt!
Dock segt. En Camilla i soffan stannar ofta i soffan.

Grattis mig!

En annan sak Åre gav: Influensa.

Annars då? Jo, jag köpte jeans och kjol på H&M igår, Jenny sa att kjolen var som Ninas men att jag kunde köpa den ändå. Så jag gjorde't och får väl ha den på teknologfester typ!

Hittar ingen bild på kjolen och jag är så infuensig att jag v e r k l i g e n inte orkar ta på mig den och plåta. Nån måtta får det vara!

Glatt i Stuga 8cMinst sagt en minnesvärd resa. Bland det man FÅR nämna så finns det snus under min överläpp, allsång om mig på en buss, Big brother-fasoner, bitterhet, missunnsamhet, bastubikt, och ett åk ned för röd backe utan att ha nyktrat till från kvällen innan.

Lovar, imorgon eller på söndag ska jag bli en seriös människa igen!

Blåa skenben

Jag har varit i Åre sen i söndags morse, därav inget sagt här, eller på facebook. Men no worries, jag är tillbaka! Frågan är om jag också ska leva efter mottot: What happens in Åre stays in Åre.

Så bra på fler än ett sätt och jag mår dåligt och bra på samma gång. Helvete vad bra den är.

Bio

Man kan ju tycka att folk som viskar på bion är jobbiga, men de som pratar rakt ut?
Jag och Micka såg en romantisk komedi på bio ikväll. Jag har nog inte sett en sån film på bio sen... en evighet tillbaks? Kan förstå det.

Missförstå mig inte, jag ser massor av romantiska komedier hela tiden, men liksom, inte på bio. Verkar bara vara töntar som gör det (undantaget mig och Mikaela ikväll då, alltså...)

Det var vi, tre tjej-kille par och två kompispar. I hela salongen. Nån pratade rakt ut på slutet... "Men vänta lite längreeeee!!!".

Men ja, det var en mysig film, och jag som gråter lite för lätt bölade på när det var tråkiga händelser och när det var fina händelser.

New Year's Eve.

Jullov 2

Jullov nummer två har nu börjat. Omtentan var igår.

Och jullovet inleddes med simning och middag på nation. Mycket bra. Fortsätter med sommarjobbssök. Inte lika bra. Det är jobbigt att söka jobb.

Camilla klagar

Okej, en grej som är sämre än att sitta ensam och plugga på Ångström är när det vid bordet intill sitter ett gäng där det pratas om helt ovärda ämnen och den ena i princip håller monolog. Det pratades just om apelsiner och hur det är ovärt att äta apelsiner om man måste skala dom själv, att man inte bör steka bacon utan kläder...

Ikväll får jag belöning så det är bäst att jag gör något att belönas för

Jag, Karin och Jenny har en vindejt ikväll!! Mums.


En tisdagshistoria

För den som var orolig så löste det sig igår, var bara lonely_girl_88 mellan 10 och 13, typ, då kom äntligen Jonny och gjorde mig sällis.

Vid kanske 15-tiden dök Anden upp, men bara efter att Jonny lockat med vad Anden gillar bäst: Brudar.

Och sen var det ju Astrid-dejt. Och träning på Actic. Älskar stället, jag tror nästan jag måste skaffa årskort? Men då får jag utöka träningsmängden till två pass om dagen eftersom det ändå är orienterare jag är... Låter i och för sig skoj.

Och när vi tränat en timme vandrade vi runt på stan efter mat i en evighet innan jag och Karin gav upp och donkade.

Det är dags nu

Jag ska nog försöka vara lycklig. Tycka om saker, trivas.

Inte stänga in de ledsna känslorna i en garderob med lås, men acceptera dom och att dom finns, och kanske inte stå och titta in i garderoben liksom.

Just nu tänker jag vara lycklig över att jag ser alldeles okej ut idag, att jag har kaffe med mig till mitt tenta-plugg och att jag ska träna ikväll så att armarna gråter. Glädjetårar, that is. Eller?

Men igår välte en tjej en cykel på mig, den landade kaaa-baam på min tå så den är öm.

TentaP är dumt

En av de tråkiga sakerna med tenta-p är att man missar allt utanför. Igår spelade United mot City, vann, och Paul Scholes, som är bäst i hela världen (eller alltså en av mina favoritspelare) gjorde sensationell comeback. Och jag missade det.

Tour de Ski - missat.
Hänga med min nyårskavaljer - missat.


Och så vidare.

En av de roliga sakerna är att man får hänga med vänner. Wieh!

Nina fyllde år och mina vänner är gulliga

Egentligen behöver man ju inte berätta för folk när man har haft det bra och mysigt, men det är väl det man har en blogg till?

Igår firade vi Nina, det blev tävlingar och efter att ha inlett pinsamt dåligt, gjorde jag plötsligt comeback när det var musikfrågor och fick väl en liten revansch efter att egentligen förlorat 100 kr till en kille när vi var ute och jag hade fel om en låt.

När alla gått utom jag och Helena bjussade Andreas (Ninas sambo) på panpizza. Guld.

Pluggar på Ångström, lönar sig att ha vänner med special access...


Alla dagar är måndagar när man har omtentaperiod.

Det är helt fantastiskt med fantastiska människor som ställer upp fast man kunde tro att det inte skulle kunna ställa upp.

Plus att igår klockan kvart i ett, nattetid, cyklade jag och Karin inneboende till stan, hem till Kalle och Mac, och kikade hockey. Man kände ju kanske lite att man trängde sig på, men för att kompensera hade jag med en kaka jag bakat. Jag är snäll.

Sverige vann i sudden, Mika avgjorde och han är från mitt lag. NAJS. Skönt dock att ramla i säng vid 06... Nu är klockan 8 timmar senare och jag sitter på Ångan.

Och nu är jag en kille.

Pluggade på ganska bra tills jag fick tipset om One Night Stand's som går åt helvete på Flashback.

Så de senaste timmarna har jag mest läst där och förundrats..

Dagen börjar bra.

Jag glömde hälla mjölk i kaffetermosen och jag orkade inte med att gå upp kl 7 så jag hann inte springa på morgonen. Dagen börjar bra.

Kryptiskt men man ska väl inte vara för öppen?

När jag och Ankan sprang vårt 2h-pass förra veckan pratade vi mycket, jag om mitt liv och hon om sitt, och nu börjar mitt liv bli mer som hennes liv, kan man väl säga, och det känns mycket bättre.


Jättegammal bild på oss! Jag har fortfarande kvar linnet. Hmmm.

ZzzzZZz plus hockey

Om man vill lyssna på sin egen radio och inte grannens musik/tv-ljud så är det svårt. Att höra nåt när man har öronproppar i är lite klurigt liksom. Men hockeyuppdaterades av vän, tills jag av slump vaknade till tillräckligt mycket precis då straffarna skulle börja, lyssnade på radioreportrarna och hörde avgörandet. Känns fint.

Jag har en inneboende

Och denna inneboende är samma inneboende som under hösten 2009!
Men det är bara för två veckor det gäller. Precis som då.

Karin!

Nytt år.

2012 börjar imorgon. Jag har haft en fin nyårsafton.


Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0