Genesarets sjöRötterna blir starka när det blåser.

Det blåser en del nu, men jag har inte börjat svaja ännu. Jag låter vinden sippra mellan grenarna, löven har ställt sig på sidan så vinden inta kan ta tag i dom. Eller så har de redan lossnat och ramlat till marken.

Jag har varit på O-ringen

Hej världen!

Jag har varit på O-ringen, den största orienteringstävlingen som finns. I år gick O-ringen i Halmstad och efter de tre första tävlingsdagarna var det vilodag innan det var de två avslutande tävlingarna.

På vilodagen var vi på Äventyrslandet och åkte vattenrutchkanor som bara den, från typ 10.30 till 16.

Årets sjätte etapp, dvs festen, var bättre än ifjol, men det kanske inte var så svårt att toppa den ifjol eftersom jag då blev dumpad. Det hände inte i år!

Jag kom 42:a i min klass av 184 st. Men det var inte i elitklass eller så, utan i D21 kort som egentligen är en lite mesig klass.

Posten.

Det är lite synd att det absolut bästa på jobbet varar mellan 7.15 och 7.50. En bra dag (som egentligen är lika med en dålig dag) skulle det kunna hålla på till strax efter 8.

Försorteringen, när man står vid en massa fack (storlek 30x15 cm?) med alla ändelsenummer på. Så får man en back med post i, och sorterar upp den. Och fortsätter. Och fortsätter. Men. Det är egentligen då man är tillsammans nästan alla som jobbar där. Och det är då jag står på min plats (som inte är min plats egentligen men som jag blir putt om någon tagit), helst mellan Emelie och Pelle.

Imorgon jobbar jag minn 15:e sista dag. Det vill säga sista dagen innan jag tar semester en vecka. Det blir skönt.

Ett tråkigt inlägg.

Idag var det inte en rolig måndag, på nåt vis. Och det känns faktiskt lite jobbigt med tidningstisdag imorgon.
Men. När tidningarna är utdelade väntar någon form av belöning. Sprintorientering.

Nej. Nog om detta och tillbaks till vardagen. Dags att hänga tvätt.

Wermland forever

Försenat tåg men frid i sinne - semester. Blöta fötter hela vägen till Karlstad på grund av störtskuren som började när jag gick ut från kontoret och slutade när jag gick på tåget.

Framme. Festmåltid i vacker lägenhet. Smink och kläder. Klackskor på.

Koriander. Värt. Trevligt folk, bra musik. Oväntat bra.

Hemgång, misslyckad Cach, sova.

Drömde tokigt. Upp 11. Frulle och ut till Grums och vidare till landstället.

Lunch, krocket, spel, middag, bastu, nakenbad.

Söndag och hemåk.

Vardagslunk

Nackdelen med att postmängden minskar är att lantisarna drar ut tidigare på förmiddagen. Det är liksom där det händer, kan man säga. I alla fall hört ur mitt bås.

Imorgon är det sån där reklamdag, jag hoppas på 60 i varje bunt så man får grepp om dom men slipper ta in nya hela tiden. 380/60=6 plus rest. Typ.

Ingen träning idag, men däremot köpte jag skor att traska omkring i till vardags och fixade nytt pass. Konstapeln tyckte att min bild blev bra. Jag sa att den var bättre än min förra, och hon höll med, väldigt starkt.

Tidningstisdag

Efter tisdag kommer helg. Det har Limpan sagt och det är sant, nästan.

För om måndagen är hård och tisdagen är ett h-e, så är onsdag ett litet paradis, torsdagen en lättare ansträngning och fredagen som en sovmorgon.

Så, nu är det ju typ helg?

Idag har jag besökt 572 brevlådor, imorgon tippar jag på att det kan bli mer 300. Livet som brevis.

Träning

Efter en hård (?) tävlingshelg får man inte slacka järnet, den bästa vilan är den aktiva. Sen behöver man så klart inte ge sig ut på en maratonrunda.

Jag kände ett sug efter elljusspåret, en runda på ynka 3.9 km men som dock har många backar. Sagt och gjort. Hemma blev det rehabövningarna och lite extra styrketräning.

Imorgon är det tisdag. Tidningstisdag. En hård dag det. Jag ska kanske köra ett mer regelrätt styrketräningspass efter det.

E-town weekend

Kameran är som sagt död och mobilen ger ju inte de bästa utav foton. Förhoppningsvis bjussar sunkis på några bilder framöver, han dokumenterade ganska bra.

Nåväl, vi var iväg och sprang Eskilstuna Weekend denna helg. I år bodde vi i en sporthall, på en röd tjockmatta. Vi fick typ skäll för att vi inte gick och la oss före kl 21 som många andra, men, det var ju inte direkt någon som behövde gå upp före kl 8 på morgonen så jag förstår inte riktigt.

Tävlingarna gick så där. Första gick bäst, trots att jag en timme innan start satt på Donken i Strängnäs och tryckte i mig en vegburgare, pommes och cola. Skönt att springa med bröd i halsen... Andra etappen gick långsamt men okej, och tredje var en smärre katastrof. Men men, man kan ju träna så blir man bättre :)

Nu återstår planerandet av en tripp till Värmland (vilket tycks omöjligt med mina vänner, var är viljan att komma till beslut? Jag dör lite i mitt kontrollfreakande. Tur att jag har Posten, där man får sortera av sig lite. Och orienteringen, där man får fett mycket kontroll(er)) och hur jag nu ska ta mig ned till O-ringen med mig, min cykel och packning. Det är lite utav ett helvetesprojekt allting. Kanske löser sig.

P3 på sommarn

Jag har inte så mycket att säga. Faktiskt.

Jag jobbar, det är kul. Men. Man lyssnar på radio i bilen. P3 såklart. Fast.

De som sommarjobbar på P3 är helt värdelösa. Speciellt P3 Nyhetsguiden. Förutom ganska töntiga åsikter jag har, som att de ha irriterande röster, så tycker jag även att de är dåligt pålästa. Exempelvis: Ordet chillaxa. Inte ett påhitt av engelska premiärministern. Jag har använt ordet i ett par år. Kopierat det av Niklas i min klass. Och nej, inte ens han kom på det. Kommer från en film.

Bucklad.

Idag blev jag påkörd.

Men det gick bra, i alla fall för mig och min lilla bil. Lilla bilen fick en (ny) buckla, men han är ju van. Och jag klarade mig helt. Det enda var att jag eventuellt mitt i allt kaos la brevet i lådan till den adressen där jag blev påkörd.

Varför ska jag sätta ord på något som någon redan har satt ord på

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0