Framme i Trondheim!

Ja men då var jag framme då! Just nu sitter jag i min nyinköpta säng med ny kudde och nytt täcke och försöker få i mig min medhavda macka. Det är svårt. Inför den här resan och starten på utbytesåret i Trondheim har jag varit lika nervös som jag var inför att börja gymnasiet, fast kanske mer. Alltså: Jag har spytt. Och har svårt att få i mig någon mat alls.
 
Därmed är jag inte i skick att upptäcka staden, vilket jag blivit rekommenderad via snapchat att göra. Jag har inte heller försökt träffa mina korridorare ännu. Måste få i mig mackan och ta en power nap först. Jag har inte ens spanat in köket och huruvida det är sant att jag måste köpa all önskad köksutrustning.
 
Det jag måste undvika är dock att bli toalettnödig inom för snar framtid, för toalettpapper bjöd inte den som flyttat ut på. Elakt.
 
Jag har redan hunnit vara på Ikea, men det var min skjuts som ville dit och köpa skruv så jag stressade bara igenom och köpte täcke och kudde, det var lite svårt att veta vad mer jag önskade redan innan jag sett mitt rum.
 
Eftersom jag är som jag är ropar en röst inom mig redan "När får jag åka hem?!", men jag tycker att det här är ungefär lika jobbigt som när jag flyttade till Uppsala och där ordnade det ju minst sagt upp sig. Så jag chillar lite.
 
Här är en stressad bild från Ikea:
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0