Jullovsstarten

Måndagen den 15:e.
Återigen spenderades några timmar på Arlanda innan jag åkte till Täby. Där besökte jag min fysioterapeut som berömde min rörlighet i höftleder (där det vanligen är väldigt stelt). Kul! Alternativ träning lönar sig.
 
Tisdagen den 16:e.
En ledig dag! Härligt. Sov länge, sprang Skogsbergarundan och tvättade kläder. Det var allt.
 
Onsdagen den 17:e - fredagen den 19:e.
Tillbaks i ekorrhjulet på Posten i Åkersberga. Drömmen om att vikariera på -35 och -38 släcktes. Nog för att jag får kamma på -35, men inte dela ut. Istället sker min utdelning denna vinter på nya marker, -31! Och -36. Det har gått bra. Men benen. HERREGUD. Träningsvärken från helvetet, jag har tydligen inte tränat mina trappspringarmuskler denna hösten.
 
Fredagen den 19:e - söndagen den 21:a.
Jag åkte upp till Uppsala, lastade av väskan hos Jenny och drog till Gotlands korridorer och åt middag med Karin, Mattis, Ylva, Mirjam+pojkvän och träffade även Hampus och Ola. Skoj! Sedan drog vi ut på V-dala och tentafestival. Det var gött att träffa så många människor att prata med, så jag och de ömma benen slapp dansa :D
På lördagen fikade jag med Ida, min gamla roomie, och Hedlund, och åt middag med snusklubben minus Astrid som lämnat landet. Och på söndagen åkte jag till Åkersberga igen och jobbade. PÅ EN SÖNDAG? Ja. Extragrej så här i juletid.
 
Och sedan är vi ifatt i tiden! Det är idag! En hård arbetsdag, 7.15-18, och jag är trött i kroppen. Imorgon bli ungefär lika hård. Sedan är det Julafton. Cooolt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0