Inför Jukola

När tentan i elkraftteknik är skriven och jag släpps ut från inlåsningen har jag tre timmar på mig innan det avgår en bil med mig i från Ekonomikum. I år slumpade det sig åter att fina Emilia och hennes mor åker samma båt som alla orienterare till Finland.
 
Inlåsningen då? Jo, den är en del av mina Jukola-förberedelser. För att överhuvudtaget kunna åka på Jukola i år var jag tvungen att flytta på en tenta. Jättekonstig grej och jag är så himla tacksam att det gick att lösa. I och för sig har vi inte sett att det är löst ännu... Men i alla fall, tentan startar egentligen kl 14, men jag får skriva den kl 8. Sen måste jag sitta kvar, trots att jag är klar, till kl 13 då tentamenstiden går ut, och ytterligare 1.5 h så att de som skriver den verkliga tiden hinner börja skriva och den tillåtna komma-sent-tiden hinner gå ut.
 
Övriga Jukola-förberedelser har, kan jag erkänna, varit obefintliga. Sen Skånelägret över Valborg, mer än en månad sedan, har jag inte tränat vettigt utan mest varit sjuk. Antalet träningspass går kanske inte ens att sprida ut på två händer.
 
Följande lagordning är tänkt:
1. Freddan
2. Giding
3. JP
4. Eric
5. JAG!
6. Chrille
7. JE
 
Så himla spännande att springa herrkavlen! Och spännande att springa ungefär kl 4.30 på morgonen...
 
Det är oklart huruvida den kontroversiella leken NMK kommer köras, men badkläderna ska i alla fall packas.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0