Nu kan man summera lördagen!

Sa jag att fredagen fram till antiklimaxet var jättebra? Jag ville säga det. 

Idag började, som inlägget innan detta tyder på, inte särskilt bra. Jag kom iväg på studier, till slut, och la ett par ineffektiva timmar där. Timmar som stördes av en mage som bestämde sig för att visa sitt missnöje. 

Okej det är nog det värsta med alla åren man fyller, att man liksom börjar få och må vad/som man förtjänar. Som att man  dricker öl - blir bakis eller låter bli att stretcha - får ont överallt. Eller som nu då, äter ovettigt och får ont i magen. Snabbantning. 

Usch. 

Vart var jag påväg? Jo. Jag avslutade studierna och for till Stockholm. Där mötte jag Cassi, som nu för första gången sen vi blev vänner väger mindre än vad jag gör. Vi åkte hem till henne i hennes nya lägenhet i Täby, allt var jättefint - förutom att toapappret var vänt åt fel håll. 

Jag skulle ju hem till Uppis igen sen så jag snirklade mig genom kollektivtrafiken och fick lite kändis-spotting på pendeln. Först visste jag inte att han var en kändis, men han pratade i telen med olika folk hela vägen så en kunde lista ut att han spelade hockey i nåt av lagen som kommer spela kvalserie snart. Och att hans lag vunnit ikväll. Tyvärr var det ju AIK. Men jag fick fram namn och bild som bekräftade min teori. Jag kan det här med informationssökning. 

Sen kom jag hem och det var det. Låten jag länkade till tidigare passar så bra just nu. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0