Jag lever.

Så som kloka människor har sagt känner man mindre om man gör mer. Jag är lat och alltså gör jag väldigt lite och tänker väldigt mycket. Och dessa tankar... De är inte att leka med. Huh!
 
Uppenbarligen har jag inte skrivit något på den här bloggen på 16 dagar utan bara slängt upp lite bilder på att jag varit på fotboll i Stockholm tillsammans med Niklas och jobbat på V-dalas vårbal samt gått på släpp efter det.
 
Det svåra med bloggandet är att jag på den här bloggen haft som princip att inte censurera eller tänka igenom vad som skrivs, hur ärligt det är eller så. På den andra bloggen  är jag däremot oftast väldigt försiktig. Mest för att den har så ofantligt många fler läsare än den här. Lite för att den ska representera ett lite mer allmänt liv som civilingejörsstudent.
 
På senare tid har jag ändå försökt att inte känna efter så himla noga hela tiden (det gör jag fortfarande) och det är väl därför det blivit ganska tomt här. För när jag vill skriva något som är lite mer opersonligt hamnar det på ergo. Så där står om Lundakarnevalen och Vårbalen och Ångströmsmästerskapen.
 
Men till hösten tippar jag att det blir mer läsvärt här, när jag är i Trondheim och faktiskt kommer vilja förmedla saker hem. Eller så får det hamna på en annan blogg.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det är okej.

"Om jag inte har ord för mina tankar och känslor får jag uttrycka det jag har ord för."

RSS 2.0